Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Je kunt nu stemmen op een van de finalisten van HNTM

Wie moet er winnen volgens jou?

Presevent HNTM 2022

Vandaag is de langverwachte finale van Holland's Next Top Model eindelijk te zien op Videoland. Wie de grote winnaar is geworden van het programma weten we overigens nog niet, want jij als kijker thuis kunt hier namelijk op stemmen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale van Holland's Next Top Model. 

Finalisten

Philip, Lando, Jazz en Esmée namen het in de finale tegen elkaar op. Zo liepen ze alle vier onder toeziend oog van familie en vrienden een spetterende show op de catwalk. Ook liepen alle andere afgevallen kandidaten nog een keer mee en kwam niemand minder dan Frenna optreden. Kijkers van het programma hadden gehoopt aan het einde van de aflevering te weten wie de grote winnaar van de show zou zijn, maar niets bleek minder waar.

Stemmen

Pas over een week wordt de uitslag bekend gemaakt in de allerlaatste aflevering. Deze uitslag wordt bepaald door stemmen van het publiek. Jij kunt dus stemmen op je favoriete deelnemer. Helaas voor Esmée viel zij net voor het stemproces af. Too bad...

Videoland maakt vanochtend op Instagram bekend dat het stemproces is begonnen. "De modellen gaan voor de allerlaatste keer de catwalk op! 🤩 Wie is volgens jou Holland’s Next Top Model?", luidt de caption.

Vorige week spotten kijkers nog een blunder in de aflevering van HNTM, toen de uitslag namelijk al werd verklapt door een montagefout. Je kon toen namelijk al zien welke foto Loiza in haar handen had, nog voordat ze vertelde aan de kandidaten of ze door waren of niet. Laten we hopen dat dit tijdens de grote uitslag wel goed gaat!

Bron & Beeld: Videoland

Showbizz
  • AMSTERDAM, 02-09-2022, Koepelkerk Persevent Holland Next Top Model 2022. Onder leiding van voormalig winnares Loiza gaan we op zoek naar iedereen die het in zich heeft om topmodel te wachten, ongeacht hoe zij zich identificeren of presenteren. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Folmer Boersen, Rosa van Gessel, Esmee Suierveld, Philip Cossee, Lando van der Schee, Davey Janssen, Winson Ngoh, Jerrold Gunther, Shané van den Brom, Hamdi Abdullah met Yolanda Hadid, Loiza Lamers en Guillaume Philibert Chin