Ho ho ho: met Tommy Hilfigers nieuwste Holiday-collectie kom je helemaal in de kerstsfeer

Hier worden wij hebberig van!

Voor je het weet is het zover, en is the most wonderfull time of the year weer aangebroken. Het is dan ook niet zo gek dat bij velen al diverse kerstplannen in de agenda staan en dat we beginnen na te denken over mooie decoraties en fijne outfits. Bij Tommy Hilfiger draait alles tijdens de feestdagen om een knus samenzijn. Of je nou kiest voor een groot feest of een knus samenzijn met je geliefden: de Tommy Hilfiger Holiday-collection heeft voor ieder wat wils.

Nieuwe collectie

Tommy Hilfiger heeft dit jaar een prachtige, feestelijke collectie gelanceerd. De gloednieuwe collectie bestaat uit prachtige items voor mannen en vrouwen waarin je je comfortabel en prachtig voelt. Van cozy get-togethers tot grote feesten: deze collectie bevat voor iedereen wat moois.

Feest

Na de herfst 2022-collectie van Tommy Hilfiger, die geïnspireerd werd door kunstenaar Andy Warhol, zijn de campagnebeelden van de Holiday-collectie juist weer een ode aan de kunstenaar. De beelden zijn tot stand gekomen met dank aan diverse kunstenaars en modellen onder wie Sam Dilkes, King Owusu, Bwonhee Lee, James Corbin, Jay Jay, Luoyi, Bingbing Liu, Tara Halliwell en Londone Myers. Zij brengen in de beelden een homage aan de beroemde feesten van Andy Warhole.

De modellen vieren bovendien feest op hun eigen manier en hebben zelfexpressie hoog in het vaandel staan. De modellen kunnen zich dan ook uiten zoals zij dat willen. Allen zijn ze uniek en zorgen ze voor een gevoel van teamgeest en saamhorigheid aan de feestelijke eettafel.

Kledingstukken voor vrouwen

Wat voor kledingstukken je precies kunt verwachten in de kerstcollectie? De dameskleding bestaat onder meer uit hebberigmakende (monogram) blazers, chique midi-overhemdjurken, sierlijke rokken, slim fit truien, black dresses, korset-tops, comfy vesten en flared broeken. Bovendien zijn de items te scoren in klassieke kleuren als zwart, beige, donkerbruin en rood, maar kunnen ook liefhebbers van knalkleuren hun hart ophalen met items in kanariegeel en felblauw.

Ook heeft Tommy Hilfiger aan mooie accessoires gedacht. Zo kun je veel vergulde sieraden – waaronder oorbellen, een ketting, horloge en schakelarmband – in de collectie vinden. Ook kun je mooie haarbanden, hakken, leren laarsjes en diverse tassen scoren.

Mannencollectie

Ook mannen kunnen in de holiday-sfeer komen bij Tommy Hilfiger. Zo zijn er diverse klassieke overhemden, comfortabele truien, relaxed fit broeken, slim fit blazers, indrukwekkende dassen, shirts en polo’s te vinden in de Holiday-collectie.

En jawel, ook de heren kunnen hun look afmaken met mooie accessoires. Van zwarte horloges met leren band tot strakke loafers en van premium leren hangportemonnees tot kleurrijke dassen. Dat wordt shoppen!

De Tommy Hilfiger Holiday-collectie is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar.

Beeld: Tommy Hilfiger

Laatste nieuws