Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deelnemers FBoy Island vertellen waarom ze meedoen aan programma

Binnenkort is het zover en gaat het eerste Nederlandse seizoen van FBoy Island van start op HBO Max. Jennemie (26) Sarah (29) en Manon (24) gaan in het programma de uitdaging aan om de FBoys van de Nice Guys te onderscheiden, maar waarom doen de dames precies mee aan FBoy Island?

Deelname Jennemie

Jennemie is werkzaam als Social Creative en is een van de dames die meedoet aan FBoy Island, maar waarom besloot ze zich voor dit programma op te geven? "Ik hou van spontane, gekke dingen en dit was perfect!", laat ze weten. "Ik was namelijk best benieuwd of je echt kan zien wanneer een man een FBoy is of niet."

Ook doet ze mee omdat ze openstaat voor een nieuwe liefde. "Maar ook ben ik opzoek naar de perfecte connectie en iemand die bij mij past en al deze energie van mij aankan! Dat is tot nu toe namelijk nog niet gelukt…"

Deelname Sarah

Sarah werkt als mondhygiënist en vindt het lastig om zich bloot te geven naar een man. Dit is dan ook een van de redenen waarom ze meedoet aan FBoy Island: "Ik heb altijd moeite gehad met openstellen naar mannen en ik vond FBoy Island wel een mooie stap hiervoor, want je kan geen kant op verder", vertelt ze over waarom ze meedoet aan het programma.

"Ook is het nooit gelukt om een match te vinden in mijn huidige dating leven, dus wie weet lukt dat wel tijdens het programma."

Deelname Manon

Manon is de jongste van het stel en studeert communicatiewetenschappen. Met haar deelname wil Manon de zogenoemde red flags vaarwel kussen. "Ik heb meegedaan aan dit grote avontuur omdat het wel eens tijd werd om goodbye te zeggen tegen alle mannen met red flags. Het afgelopen jaar heb ik negen van de tien keer FBoys gedate die me altijd weer teleur hebben gesteld."

"Ik vroeg mij af of Nice Guys net zoveel te bieden hebben OF dat er toch een FBoy tussen zit die daadwerkelijk voor eens en altijd gedag zegt tegen zijn Fboy-gedrag en kiest voor ware liefde, oftewel mij."

FBoy Island is vanaf 7 november te zien op HBO Max. 

 Bron en beeld: HBO Max