Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Temptations Herbert deelt enorme transformatie

Herbert is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd.

Remember Herbert? De realityster deed in 2017 mee aan Temptation Island en is sindsdien flink veranderd. Op Instagram deelt hij namelijk het resultaat van zijn fitness journey van de afgelopen jaren. Wat een verschil!

Deelname

Herbert deed alweer vijf jaar geleden mee aan Temptation Island met vriendin Jolien. Na hun deelname aan het liefdesprogramma in 2017 verkeerde hun relatie even in behoorlijk zwaar weer, maar inmiddels zijn Jolien en Herbert gelukkiger dan ooit. De twee werden eind 2018 de trotse ouders van zoontje Emilio en vorig jaar maart beviel Jolien van dochtertje Ana Luisa.

Transformatie

Naast schattige kiekjes van zijn kids, neemt Herbert zijn volgers ook mee naar de sportschool op Instagram. De afgelopen jaren heeft de realityster namelijk heel wat uurtjes in de gym gespendeerd en dat heeft zo zijn vruchten afgeworpen. Dit weekend deelde hij een foto van zijn vier jaar durende transformatie. "2018 vs. 2022", schrijft hij in de caption. En wow, wat knap!

Wat doen Jolien en Herbert nu?

Naast dat Herbert zelf iedere dag in de sportschool te vinden is, is hij ook coach van sporters die trainen voor een bodybuild-wedstrijd. Zelf deed hij vorig jaar ook mee aan zo'n wedstrijd. Lover Jolien is tegenwoordig actief als content creator en heeft inmiddels bijna 150.000 volgers op Instagram. Aha, lekker bezig!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, Temptation Island