Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Linde weer gelukkig in de liefde

Awh!

Linde deed samen met haar vriend Jan Sietse mee aan het derde seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De twee maakten tijdens hun deelname gebruik van de Swing of Love en verlieten het programma dan ook vroegtijdig. Helaas liep hun relatie alsnog op de klippen, maar inmiddels is Linde weer helemaal gelukkig in de liefde.

Nieuwe liefde

Dit weekend trokken velen hun engste outfit aan om Halloween te vieren. Zo ook Linde. De beauty genoot dit weekend van een leuk Halloween-feestje, maar dat deed ze niet alleen. Zo maakt ze in haar Insta Stories bekend dat Mike, haar nieuwe vriend, haar vergezelde. Zo is op een van de foto's die ze deelde te zien dat de twee spooky gekleed zijn en elkaar een kus geven. Awh!

Op het Insta-account van Mike is te lezen dat hij werkt als model en voormalig Mister Netherlands is. Wij wensen de love birds veel geluk samen.

Jan Sietse

Linde deed samen met Jan Sietse mee aan Temptation Island. De twee vertrokken na het programma naar Curaçao. Hoewel hun relatie beter leek dan ooit, barste het sprookje bij thuiskomst al snel uiteen wanneer Jan Sietse in zijn 'oude patronen' vervalt. "Daar merkte ik weer heel erg het wantrouwen”, vertelde Linde daarover in de allerlaatste aflevering van Temptation Island. “Ik ervoer dat hij mij geen ruimte gaf, hij ervoer dat alsof ik altijd weg wilde zijn. We waren het niet met elkaar eens.”

Na een tijdje besluit Linde dat het beter is om hun relatie te beëindigen. Daarover vertelt de knappe blondine: “Op een gegeven moment zijn Jan Sietse en ik op het punt gekomen dat wij elkaar niet meer aanvulden. We haalden elkaar eerder omlaag. Toen moest ik eerlijk zijn tegen mezelf. Je kunt nog zoveel van iemand houden, maar dat houden van werd uiteindelijk loslaten, dat we beter af zouden zijn zonder elkaar.”

Bron: Love Reality | Beeld: RTL (Tom Cornelissen), Instagram