Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes over relatie met Lil Kleine: 'Ik was gewoon op'

Jaimie vertelt dat ze nog maar 45 kilo woog.

MTV EMA pre-party 2019

De relatiebreuk met Lil Kleine heeft fysiek en mentaal zijn tol geëist voor Jaimie Vaes. De influencer vertelde in het programma Boerderij van Dorst – dat gisteravond op de buis was – hoe ze 'gewoon op' was na haar relatie met de rapper. "Heel mijn lichaam was gewoon één grote stressbal."

Afgevallen

Jaimie vertelde dat haar relatie met Lil Kleine haar veel stress bezorgde. Zo woog ze op een gegeven moment nog maar 45 kilo. "Ik had geen zin om te eten van de stress. Ik zat alleen maar met een sigaret in mijn mond", vertelde ze aan presentator Raven.

Op een gegeven moment had Jaimie wel door dat het goed mis zat in haar relatie, waarna ze zich eigenlijk begon te schamen. "Als iemand je uitkaffert waar iedereen bij is, dan voel je je gegeneerd. Ik voelde me dan gegeneerd terwijl híj zich zou moeten schamen. Dat was niet het beeld dat naar buiten kwam, want ik deed er ook aan mee. Ik heb een vriendin die zat in een vergelijkbare situatie, maar ik begreep niet waarom ze bij hem bleef. Het is niet zo simpel."

Voorval

Na veel ophef besloot Jaimie uiteindelijk om haar relatie met de rapper te beëindigen. De maanden na de breuk waren echter niet mals voor Jaimie. "Ik weet nog de eerste keer dat ik naar buiten moest, ik piste echt in mijn broek", vertelt ze. Dat kwam vooral doordat Jaimie en Lil Kleine lange tijd aan de buitenwereld lieten blijken dat er niets aan de hand was, en nu opeens iedereen wist dat er wel degelijk wat was voorgevallen. "Dat is ook wel een les voor een volgende relatie. Dat ik altijd mijn eigen ding blijf doen."

Jaimie zorgt op dit moment voor zoontje Lío. Lil Kleine heeft nog geen contact met zijn zoontje. "We zullen ongetwijfeld geen beste vrienden worden, maar we blijven wel altijd ouders van Lío. En Lío heeft zijn vader nodig, maar daar moet papa wel iets voor gaan doen", aldus Jaimie.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • MTV EMA pre-party 2019 in het Westergastheater, Amsterdam. Op de foto: Jaimie Vaes en Koen kardashian