Jaimie Vaes vertelt openhartig over gewelddadige relatie

Heavy...

Ze heeft er een heftig jaar opzitten, en met haar discovery+ serie Jaimie: In the Vaes Lane kunnen we precies meekijken hoe het met Jaimie Vaes gaat. In gesprek met LINDA.meiden vertelt de influencer over haar gewelddadige relatie met rapper Lil Kleine.

Dit jaar is een absolute rollercoaster voor Jaimie Vaes. Onlangs deelde ze nog in gesprek met Grazia dat ze zich eindelijk weer wat beter voelt na het afschuwelijke einde van haar relatie met Lil Kleine.

Vicieuze cirkel

Aan LINDA.meiden vertelt ze dat ze in het begin van haar relatie met de rapper vaak bij hem is weggegaan. Maar dan betuigde hij vaak spijt en was weer een tijdje lief tegen haar. Ze belandde in een vicieuze cirkel. “Je grenzen vervagen – op een gegeven moment was het voor mezelf niet eens meer duidelijk wat mijn grenzen waren.”

De beauty geeft aan dat het mentale geweld dat ze te verduren kreeg vele malen zwaarder was dan het fysieke geweld. “Je moet snappen dat ik van hem hield en hij zei ook van mij te houden. Als je vervolgens jarenlang hoort dat je k*t, achterlijk, lelijk en niks waard bent, sluipt dat er langzaam maar zeker in.”

‘Niet meer dáár’

Gelukkig is Jaimie er inmiddels wat bovenop gekomen. “Ik voel me veel sterker; het klinkt als een cliché, maar tijd heelt gewoon heel veel. Ik zal niet zeggen dat ik er al voor honderd procent ben, maar mijn gedachtes en mijn gevoel als ik wakker word, zijn niet meer dáár”, vertelde ze destijds aan Grazia. Bovendien heeft Jaimie een bijzondere manier om die zware gebeurtenissen een plekje te geven. Zo is namelijk aangekondigd dat de brunette met een gloednieuw project komt: een vijfdelige podcast!

Podcast

De podcast, onder de naam Hartzeer, krijgt vijf afleveringen, en wordt behoorlijk heftig. Zo gaat Jaimie niet alleen in op haar eigen situatie, maar ook op de verhalen van anderen. Er schuiven verschillende gasten aan, waaronder expert Johannes Dijkstra. Johannes is behandelaar bij Stichting Fier, waar hij op dagelijkse basis veel slachtoffers van onder andere huiselijk geweld behandelt. Heavy!

Bron: LINDA.meiden | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws