Musthave-alert: met deze skincare-lijn houd je je huid gezond en stralend

Wil je hebben!

Een druk leven, UV-straling en andere schadelijke invloeden van buitenaf: je huid moet hard werken om gezond en stralend te blijven. Gelukkig komt Louis Widmer nu met de Young-lijn, je nieuwe beste vriend op je beautyplankje.

Young-lijn

Het liefst zou je die mooie, stralende en jonge huid voor altijd houden. Maar helaas, in het echte leven krijgt je huid behoorlijk wat te verduren. Stress, UV-straling, het blauwe licht van alle schermen die we gebruiken: er liggen allerlei gevaren op de loer die je huid droger en doffer kunnen maken. Goed nieuws! Dat proces kan je namelijk met een goede verzorging, genoeg hydratatie en voldoende bescherming behoorlijk vertragen. En nog beter nieuws: de nieuwe Young-lijn van Louis Widmer helpt je om jouw jonge huid zo lang mogelijk gezond en stralend te houden.

Dat doet het Zwitserse merk met maar liefst drie producten – de Mattifying Moisturiser – picture perfect day, de Moisturising Cream UV 20 – no thirst today en de Good Night Cream – overnight booster – zodat er voor iedereen en voor ieder moment de perfecte huidverzorging is.

Krachtpatser

Wat de Young-lijn verder zo uniek maakt? Dat is het biostimulatorencomplex. Deze krachtpatser is een bijzonder doeltreffend complex van negen aminozuren met talrijke eigenschappen die de huid sterker en vitaler maken en is speciaal ontwikkeld door Louis Widmer. Daarnaast is elk product verrijkt met zijn eigen, unieke ingrediënt zodat echt iedereen een stralende huid kan krijgen. Zo bevat de Mattifying Moisturiser Evermat®.

Dit complex bestaat onder meer uit een extract van de Enantia Chlorantha, een Afrikaanse boom met ontstekingsremmende eigenschappen en uit Oleanolzuur, een schorsextract. In de Moisturising Cream UV 20 speelt Gatuline® Radiance met daarin het fruitextract Evodia Rutaecarpa een hoofdrol. Dit is een natuurlijk bestanddeel dat de structuur en de uitstraling van de huid verbetert. En in de Good Night Cream zit Algaktiv®: een zorgvuldig geselecteerde combinatie van plankton Chlorella Vulgaris en Haematococcus Pluvialis dat de huid ondersteunt om zich na een korte nacht weer te herstellen. Het resultaat zijn drie fijne crèmes die geschikt zijn voor elke huid, zelfs de gevoelige.

Duurzaam

Louis Widmer heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat de producten uit de Young-lijn vegan zijn en 100% vrij van schadelijke microplastics, PEG-emulgatoren, siliconen, alcohol, klassieke conserveringsmiddelen, kleurstoffen, allergenen en minerale oliën. Daarnaast is de verpakking ook nog eens gemaakt van duurzaam materiaal. De nieuwe gezichtsverzorgingsproducten van Louis Widmer zijn speciaal ontwikkeld voor de jeugdige en nog jonge huid. Ze worden goed verdragen, hydrateren intensief en beschermen de huid. Dankzij de doeltreffende ingrediënten voelt de huid 24/7 heerlijk aan en kan jij vol energie de dag én nacht aan!

Beeld: iStock

Laatste nieuws