Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jill Goede over Echte Meisjes in de Jungle: 'Weer veel geleerd'

'Wat ben ik gezegend met mijn mooie leventje hier.'

De dames die meededen aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, zijn allemaal weer thuis. Meerdere van hen hebben via Instagram gedeeld wat hun ervaring was. Ook Big Brother-winnares Jill Goede schreef erover: 'Supermooi avontuur'.

Nog drie maanden

Vorig jaar won Jill het programma Big Brother en sindsdien is ze bij veel mensen in the picture. Een van de mooie dingen die uit haar deelname aan het programma kwam, was dat ze voor Echte Meisjes in de Jungle werd gevraagd. Het iconische programma is na ruim tien jaar terug op tv en belooft weer heel juicy te worden. Vanaf januari 2023 kunnen we het zien op Videoland en we kunnen niet wachten!

Lieve video

Jill heeft samen met Gaby, Louisa, Diva, Janice, Lena, KellyEsméeFabiola, Annebel, Michella en Channah drie weken doorgebracht op een geheime plek in de jungle. Inmiddels is ze weer terug in Nederland en op Instagram deelde ze een lief filmpje van de hereniging met haar vriend – tevens oud Big Brother-kandidaat – Leroy. Te lief!

Heel gezegend

"Na 3 ongelofelijk pittige weken en een paar kilo’s lichter ben ik weer met beide benen veilig en (heel) in Nederland! Het was een supermooi avontuur maar wat heb ik weer veel geleerd 🤭😮‍💨 Ik ben zo blij mijn geliefdes weer te hebben gezien en mogen spreken! En wat ben ik gezegend met mijn mooie leventje hier ❤️", schrijft Jill bij de video. Het was dus een behoorlijk heftige reis als we haar caption mogen geloven.

Trots op zichzelf

Jill hint er ook op dat het niet altijd leuk was in de jungle. "Ik heb geen traan water meer in m'n lichaam zitten! Maar wat ben ik eigenlijk ongelofelijk trots op mezelf! (Mag ik dit zeggen?) 🙈🤭." We zijn benieuwd wat ze allemaal heeft doorstaan in de drie weken dat ze weg was. Wij zitten in ieder geval in januari voor de buis om het allemaal te bekijken!

Bron: Love Reality | Beeld: BrunoPress, Instagram Jill de Goede