Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws: opa van Tony Junior is overleden

'Ik zal goed voor oma zorgen en we zien elkaar weer in de hemel.'

Verdrietig nieuws voor Tony Junior en zijn familie. De opa van de bekende dj is overleden. Op Instagram deelt hij een emotioneel eerbetoon aan zijn opa.

Eerbetoon

"Ik ga je vreselijk missen ouwe pikkebaas!", opent Tony zijn eerbetoon aan zijn opa op Instagram. "Ik zal goed voor oma zorgen en we zien elkaar weer in de hemel", sluit hij af. Bij zijn caption is een prachtige foto van de twee te zien, waaronder volgers in de comments de dj een hart onder de riem steken.

"Gecondoleerd. ❤️", schrijft Heleen van Royen onder de foto. Ook Chantal Janzen spreekt de dj wat moed in: "❤️." Anderen reageren met: "Gecondoleerd 🤍", "Gecondoleerd met dit grote verlies! ❤️🙏", "Gecondoleerd en heel veel sterkte lieve Tony! ❤️", en "Sterkte en gecondoleerd 😔."

Tatoeage

De band tussen Tony en zijn opa en oma is erg speciaal. Zo liet hij vorig jaar zomer nog een tatoeage van hen zetten. Hij liet zijn grootouders iets op een briefje schrijven, waarna hij deze teksten op zijn lichaam liet tatoeëren. Veel volgers viel het op dat er wat foutjes in de teksten zaten, maar daar trok de dj zich helemaal niks van aan. "Dat heb ik allemaal gewoon meegenomen. Het gaat om de echtheid", liet hij toendertijd weten aan RTL Boulevard. Prachtig!

Bron: RTL Nieuws, Instagram | Beeld: BrunoPress