Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It's a wrap! Opnames Echte Meisjes in de Jungle zitten erop

Wie zou er met de winst vandoor gaan?

Een aantal weken geleden werd door Videoland bekendgemaakt dat het populaire programma Echte Meisjes in de Jungle terugkeert op de televisie en dat de opnames van start waren gegaan. And we can't wait! Gaby, Louisa, Diva, Janice, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel, Channah en de enige echte original Michella Kox ruilden een paar weken geleden ons koude kikkerlandje in voor de wilde jungle. En nu (een kleine 2-3 week later) zitten de opnames er eindelijk op, zo delen Janice en Michella op hun Instagram-stories.

Echte Meisjes in de Jungle

Het is alweer elf jaar geleden dat we met z’n allen voor de buis gekluisterd zaten om Echte Meisjes in de Jungle te kijken. Het programma volgde een groep vrouwelijke realitysterren in de jungle van Suriname die tegen elkaar moesten strijden voor een flink geldbedrag. En je raadt het al: deze situatie zorgde voor veel gekibbel, ruzies en andere legendarische tv-momenten.

Instagram-stories

Wie het in dit seizoen uiteindelijk het langste volhoudt in de jungle, laat nog wel even op zich wachten. Janice Blok en Michella Kox hebben namelijk op hun Instagram gedeeld dat de opnames er pas nét opzitten, waardoor het nog wel eventjes duurt voordat de serie te zien is op de televisie. Sad!

Maar dat hun tijd in de jungle een grote uitdaging was, dat is wel te zien in hun Instagram-stories. Zo deelt Michella in haar stories: "Tot nooit, eindelijk naar huis!!!!" en Janice laat weten nog een lange reis voor de boeg te hebben: "Finally going home... 29 uur terugreizen met 3 vluchten... Wish me luck."

Opnames

Al eerder werd duidelijk dat de opnames van Echte Meisjes in de Jungle rond deze tijd voorbij zouden zijn, toen familie en vrienden van deelneemster Louisa Janssen op haar Instagram meldden dat volgers het beste na 29 oktober weer berichtjes konden sturen naar de realityster. Zo luidde het onder een hilarische foto van Louisa met een koffer in een groot weiland:

"Louisa is een echt meisje in de jungle! Vanaf 6 okt vertrokken naar de jungle, het zal een zware tijd zijn maar een ervaring die je nooit zal vergeten. Het zal tijdelijk rustig zijn op onze social media, dus berichten kun je beter sturen vanaf 29 okt. Dagelijks krijgen we honderd berichten dus berichten heeft nu geen zin. Steek een kaarsje aan of een heel kapel.🤣"

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, RTL