Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leuke last minute look voor Halloween: vampire skin

Een eenvoudige look waarmee je straalt als nooit tevoren.

In Amerika is Halloween een big thing, maar in Nederland viert lang niet iedereen het. Ga jij echter wel naar een Halloweenfeest en zoek je nog inspiratie? Look no further: combineer deze supersimpele tutorial met een cape en je kunt als vampier gaan. Zo straal je als nooit tevoren!

Zonder wit poeder

Er zijn dit jaar al een aantal leuke Halloween-films uitgekomen, waaronder Wednesday Addams en Hocus Pocus 2. Een wat oudere filmreeks die echter ook altijd aan Halloween wordt gekoppeld, is de The Twilight Saga. Een vampierlook doet het altijd goed en zorgt er bovendien voor dat je iedereen overtreft met je shine. Waar we dat vroeger probeerden na te bootsen met witte make-up, is er tegenwoordig een hele andere trend te zien. Je kunt binnen een paar minuten namelijk ook shiny vampire skin krijgen zónder naar die witte poeders te grijpen.

Zien: Videoland deelt eerste beelden van De Verraders Halloween

Tutorial

Zoals altijd is er op TikTok een voorbeeld te vinden van de make-up look. Gebruiker @imonaugust laat zien hoe je jezelf met behulp van foundation en glitters kunt omtoveren tot iemand die zo in de wereld van Twilight kan stappen. Bekijk de video hieronder:

@imonaugust If you guys want to go as a Cullen for Halloween, just add orange contact lenses 🧛‍♀️✨ #glitter #makeup #twilight #tutorial ♬ Supermassive Black Hole (Twilight Soundtrack Version) - Muse

Een goed idee

August laat zien dat het creëren van de look helemaal niet lang hoeft te duren en dat je er dus maar een paar producten voor nodig hebt. Ideaal als je wel goed voor de dag wilt komen op je Halloweenfeest, maar geen groot budget hebt. Augusts video sloeg aan, want inmiddels heeft hij al meer dan 300.000 likes en hebben vele anderen zijn look nagemaakt. Wij vinden het ook zeker het proberen waard, wat denk jij?

Bron: Grazia Daily, TikTok @imonaugust | Beeld: iStock, TikTok @imonaugust