Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oei: Travis Scott reageert op geruchten over vreemdgaan

Hij ontkent alles, maar zij heeft een ander verhaal.

Kylie Jenner en Travis Scott vormen al jaren een bijzonder koppel. Ze hebben twee kinderen samen, maar doen altijd een beetje vaag over de daadwerkelijke status van hun relatie. Toch zien veel mensen hen wel degelijk als love couple. Berichten over afspraakjes tussen Travis en een vrouw genaamd Rojean Kar vielen dan ook niet in goede aarde.

Op dezelfde plekken

Rojean Kar is een Instagram-model. Ze zou met Travis hebben gedatet voordat hij iets met Kylie kreeg. Dat is nooit officieel bevestigd, maar er staan wel behoorlijk wat foto's op Instagram die erop duiden dat Travis en Rojean op dezelfde plekken waren. Een tijd lang was er geen nieuw bewijsmateriaal, totdat Rojean een paar dagen geleden een foto van Travis' muziekopnames op haar Instagram Stories zette. Er werd meteen volop gespeculeerd: had Travis haar uitgenodigd om naar die clipshoot te komen? Is er meer gaande tussen die twee dan we denken?

Helemaal geen connectie

Travis zag de commotie online en besloot te reageren. Hij was er erg duidelijk over: volgens hem had hij Rojean nog nooit gezien. "Er gebeurt veel weird shit", schreef hij op Instagram. "Iemand die niet was uitgenodigd besloot ineens foto's te plaatsen van een set waarop ik een video aan het regisseren was. Het was de bedoeling dat dat een closed set zou zijn. Ik zeg dit nu voor de laatste keer: ik ken deze persoon niet. Ik ben nooit met haar samen geweest. Laten we dus alsjeblieft stoppen met de cyber games en het vertellen van fictieve verhalen." Duidelijk: volgens Travis is er nooit iets gebeurd en staat dat ook niet op de planning.

Ander verhaal

Rojean zegt echter iets heel anders. "Zeggen dat je me niet kent en nooit met me bent geweest terwijl dat toch echt wel het geval is, terwijl iedereen ons gezien heeft en ik foto's en video's met je heb... come on", reageert ze op Instagram. Ai... Later voegde ze daar nog aan toe dat ze niet besefte dat Travis ook op de set aanwezig was. "Jullie moeten ophouden met het uitrekken van dit verhaal."

Snap jij het nog? Wij weten inmiddels niet meer wie van de twee partijen we moeten geloven. Stiekem hopen we dat er niets van waar blijkt te zijn en dat Kylie haar picture perfect family intact kan houden. Let's hope for the best!

Bron: RTL Nieuws, NSMBL | Beeld: BrunoPress