Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hallo kaaklijn: de Jaw Bra gaat viral op TikTok

Time to look snatched!

Voor allerhande verschillende beauty-, make-up- en skincarehacks is TikTok the place to be. Als we een probleem hebben, rennen we naar TikTok voor een oplossing. Enne, als ze een beetje vreemd zijn, gaan ze al vrij snel viral. Zo ook deze Jaw Bra. Uh, Say what?!

Een beha voor je kaaklijn? Wie had dat gedacht! De Jaw Bra zou je kaak strakker moeten maken, je onderkin verminderen én een perfecte basis creëren voor je make-up. Sign us up!

Mondkapje

Hoe werkt het dan? De Jaw Bra ziet eruit als een soort mondkapje, dat je niet voor je mond doet maar onder je kin hangt. Easy as that. Verder heb je een aantal verschillende soorten, zoals eentje van Wishful Skin. Die bevat een aantal fijne ingrediënten die je huid ook nog eens voeden en strak trekken. Zo zit er niacinamide en pepermunt in om bijvoorbeeld ontstekingen te kalmeren.

Was eerst je gezicht met een milde reiniger en doe daarna de Jaw Bra om. Je laat deze dan zitten voor twintig tot dertig minuten. Daarna is je huid geprept en kun je zelfs nog een extra stap nemen om er helemaal snatched uit te zien. Gebruik een bronzer vlak onder je kaak om dat deel te contouren en je kaaklijn is zo scherp als een mes.

Maskertje

Hoewel niet direct bewezen is dat zo'n Jaw Bra ook daadwerkelijk helpt, denken wij altijd: baat het niet dan schaadt het niet. In feite is de Jaw Bra gewoon een soort sheet mask en het is altijd goed om je huid te verzorgen met een fijn maskertje. Leuk om eens uit te proberen met vriendinnen, toch?

Bron: NSBML | Beeld: BrunoPress