Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

In nieuwe SBS-serie Goud Zuid zien we oude bekenden

En vanaf déze datum is de realityserie te zien.

Na Echte Gooische Moeders en de aankomende serie The Real Housewives of Amsterdam, komt er nu nóg een heerlijke realityserie over de jetset van Nederland. SBS6 kondigde gisteren namelijk de serie Goud Zuid aan, over het leven van zes rijke vrouwen die het op eigen kracht hebben gemaakt. Enne, oude bekenden maken hun opwachting in de serie.

Champagne

De zes dames uit de dure wijk Oud-Zuid hebben het luxe leven voor elkaar kunnen krijgen door hun ondernemingen. In de serie zien we ze extravagante reisjes maken, designergarderobes shoppen en is er altijd wel een fles champagne binnen handbereik, zo zegt SBS. Toch krijgen we ook de minder mooie kanten van het jetset-leven te zien.

'Hondenkoningin' Nancy Suurhoff, mondzorgkundige Lilian Dziedzic, marketingtijger Dionne Schulf, restauranteigenaar Daniella Merringer, schoenenfreak Jamie Faber en haar zus in de vastgoed, Gini zullen in de serie te zien zijn.

Echte meisjes

In dit rijtje zien we gelijk een oude bekende voorbijkomen. We moesten even in ons geheugen graven, maar Daniella heeft in het verleden meegedaan aan Beauty & de Nerd en Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf (het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle). En ook Jamie is een bekend gezicht, want zij is de ex van zanger Dean Saunders, die in 2011 de talentenjacht Popstars won.

Nancy, Dionne, Lilian, Daniella, Gini en Jamie (v.l.n.r.). Beeld: William Rutten/SBS6

Glamour

We kunnen nu al niet wachten om alle glitter and glamour te zien waar de dames zich elke dag mee omgeven. Of zit er onder het oppervlak toch meer verborgen? Goud Zuid is vanaf 25 november iedere vrijdag om 20.30 uur op SBS6 te zien. Can't wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: William Rutten/SBS