Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: komt er een vervolg op deze klassieke film?

'Kom maar op!', laat de actrice weten.

Fans van de uit 2003 klassieke komedie Freaky Friday, opgelet! Actrice Jamie Lee Curtis heeft zich namelijk uitgesproken over een mogelijk Freaky Friday-vervolg. Enne: we're here for it!

Vervolg

Naar aanleiding van de perscampagne voor Curtis' nieuwe horror-film Halloweeen Ends, vertelde de actrice in gesprek met The View open over haar gedachtes van een vervolg op de knetter populaire komedie Freaky Friday – waar Curtis zelfs een Golden Globe mee won voor beste actrice.

'Kom maar op'

"Ik ben 64 jaar. Het hoeft niet vandaag, maar binnenkort, over een maand of wat dan ook. Mijn punt is dat ik wijd opensta, creatief gezien sta ik wijd open", liet de actrice weten. En hoewel de film bijna twintig jaar geleden in première ging, ziet Curtis al precies voor zich hoe het vervolg van de film eruit moet gaan zien, en ja: mét Lindsay Lohan.

"Kom maar op! Laat mij de oma zijn; laat mij de oude oma zijn die van plaats verwisselt, zodat Lindsay de sexy oma wordt die nog steeds gelukkig is met Mark Harmon op alle manieren waarop jij gelukkig zou zijn met Mark Harmon.

Afwachten

Toch moeten we nog geduldig afwachten of er een vervolg komt op Freaky Friday. Curtis is voor nu nog te zien in de afsluitende film van de Halloween-franchise, Halloween Ends. En Lohan is vanaf volgende maand ook weer terug op Netflix met haar rol in de nieuwe Netflix-kerstfilm Falling for Christmas.

Bron: Film Vandaag | Beeld: Brunopress