Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hangover: déze sterrenbeelden kunnen slecht tegen alcohol

Altijd brak? Dat kan aan je sterrenbeeld liggen!

Ben of ken jij iemand die al na één wijntje aangeschoten is? Of ben jij altijd behoorlijk brak na een avondje borrelen? Dat zou weleens met sterrenbeelden te maken kunnen hebben. Mensen met deze drie sterrenbeelden kunnen namelijk absoluut niet goed tegen alcohol.

Leeuw

Leeuwen worden doorgaans best wel baldadig van alcohol. Als ze wat op hebben, beginnen ze herrie te schoppen. Ze worden steeds luidruchtiger en hebben de neiging alles om hen heen te slopen. Ook komt het geregeld voor dat ze bij thuiskomst allerlei spullen in hun tas hebben die duidelijk niet van hen zijn. Leeuwen veranderen in rebellen als ze een slok op hebben en zoeken alle grenzen op. Het is belangrijk erop toe te zien dat ze hun glazen niet te vaak laten bijvullen.

Waterman

Mensen met het sterrenbeeld Waterman zijn doorgaans rationeel en rustig, maar kunnen het wat alcohol betreft het beste bij één glaasje houden. Ze kunnen in de meeste gevallen prima verbloemen dat ze zich niet goed voelen, waardoor anderen niets doorhebben. Die controle laten ze echter volledig los zodra ze gedronken hebben. Het feestbeest komt dan naar boven en dat kan voor gênante situaties zorgen, van dansen op een bar tot kruipen naar huis.

Maagd

Maagden zijn vaak stille mensen, maar net als Watermannen beginnen ze veel te praten zodra ze alcohol op hebben. Ineens kent de hele club of kroeg al hun gedachten en gevoelens. Ze zeggen ook vaak dingen waar ze achteraf spijt van hebben en willen niet meer naar huis. Hun vrienden moeten hen uiteindelijk de stad uit sleuren. De volgende dag kunnen ze zich niets meer herinneren en schamen ze zich behoorlijk zodra ze van hun vrienden te horen krijgen wat ze allemaal gezegd hebben.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Emily in Paris