Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Help je vader aan een nieuw liefje: nieuwe datingshow voor single vaders op komst

En jij als dochter kunt je vader opgeven!

Is jouw vader al een tijdje single en vind jij dat hij wel toe is aan een nieuwe vrouw? Dan kun je hem én jezelf nu opgeven voor een gloednieuwe datingshow.

Datingshow

Ja, dat lees je goed! ITV studio's – tevens ook de producent van Love Island – werkt aan een nieuwe datingshow waarbij dochters een nieuwe vrouw voor hun vader moeten uitzoeken. Eigenlijk een beetje het tegenovergestelde van het huidige programma Matched by Mom. Hierbij gaan moeders namelijk opzoek naar een vriendin voor hun zoon.

Vaders

In de Instagram Stories van Juicechannel klonken deze week al geruchten dat er een nieuwe datingshow aan zat te komen en ja hoor: op de site van ITV staat nu ook echt een oproepje waarbij jij je ouder kunt aanmelden. "Meld jouw ouder aan voor Ware Liefde!", klinkt het. Voor het programma is ITV studio's opzoek naar single vaders tussen de 40 en 60 jaar. Jij als kind zal dan fungeren als een soort van cupido om je paps op een 'prachtige bestemming' aan een nieuwe liefde te helpen. Aanmelden kan hier.

Matched by Mom

Mocht je toch liever vanaf de bank naar zo'n soort programma kijken, dan kun je je iedere dinsdag prima vermaken met Matched by Mom. Het programma is sinds vorige week van start gegaan op Videoland en nu al populair. In dit gloednieuwe datingprogramma schakelen vier vrijgezelle zoons (AnwarKoenLorenzo en Melvin) de hulp van hun moeder in om een partner te vinden. De moeders en zoons zullen daarbij hulp krijgen van niemand minder dan presentator Edson. Zestien single dames reizen af naar het zonnige Portugal in de hoop daar ware liefde te vinden. Genoeg om te kijken dus!

Bron: Love & Reality, Juicechannel | Beeld: Grown Ups