Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeps! Britt en Britt droegen per ongeluk precies dezelfde jurk tijdens Televizier-Gala

Toevallig!

Het was gisteren weer tijd voor hét event van het jaar: het Gouden Televizier-Ring GalaTout bekend Nederland trok de allermooiste outfit uit de kast om over de catwalk te flaneren. En geheel toevallig, verschenen Britt Dekker en Britt Scholte allebei in precies dezelfde jurk op de rode loper.

Zelfde outfit

Hoewel het tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala allemaal om de prijzen draaide, haalden de BN’ers weer alles uit de kast om in hun mooiste outfits over de rode loper te schrijden. Britt Dekker deed dat in een prachtige rode jurk van Elisabetta Franchi. Naamgenoot Britt Scholte had blijkbaar dezelfde gedachte en verscheen dus in precies dezelfde jurk.

Britt Scholte kon wel lachen toen ze ontdekte dat Britt Dekker precies dezelfde jurk droeg gisteren. "Het is best funny. Hoe dan?!", aldus de actrice op Instagram. Ze bewonderde dezelfde look van haar naamgenoot dan ook. "Om hoe enorm prachtig zij eruitziet. En je gewoon nog steeds mooi voelen!", aldus Britt S.

Britt Scholte Britt Dekker

Het gala

Britt Dekker presenteerde gisteren de voorshow van het Televizier-Ring Gala. Samen met Splinter Chabot sprak ze verschillende BN'ers op de rode loper.

Even tot Hier ging er gisteren met de met de Gouden Televizierring vandoor. Frank Lammers bemachtigde de Televizier-Ster voor beste acteur voor zijn rol in Undercover. Ook Robbert Rodenburg viel in de prijzen met zijn serie Open Kaart. Daarvoor mocht hij de Televizier-Ster Online-Videoserie in ontvangst nemen.

De Televizier-Ster Impact ging naar #BOOS. Het programma viel in de prijzen voor de aflevering: This is The Voice of Holland. Soy Kroon ontving de Televizier-Ster Talent, Tim Hofman ontving Televizier-Ster Presentator voor Over Mijn Lijk en het programma Hallo, ik heb kanker werd bekroond met de Televizier-Ster Jeugd.

Bron: AD | Beeld: Brunopress