Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geweldig: Echte Meisjes in de Jungle komt terug en deze BN'ers doen mee

Hoe leuk is dat!

Nadat er al enige tijd geruchten klonken over een terugkeer van Echte Meisjes in de Jungle is het nieuws dan eindelijk bevestigd. Het oh zó populaire programma dat van 2011 tot 2013 te zien was komt terug op de buis met een gloednieuw seizoen! Enne, de kandidaten zijn ook al bekend.

Elf jaar geleden

Het is alweer elf jaar geleden dat we met z’n allen voor de buis gekluisterd zaten om Echte Meisjes in de Jungle te kijken. Het programma volgde een groep vrouwelijke realitysterren in de jungle van Suriname die tegen elkaar moesten strijden voor een flink geldbedrag. En je raadt het al: deze situatie zorgde voor veel gekibbel, ruzies en andere legendarische tv-momenten.

Kandidaten

Ja, dat lees je goed. Echte Meisjes in de Jungle keert terug. Ditmaal zullen twaalf nieuwe dames vertrekken naar het buitenland om daar te survivallen in de wilde jungle. De kandidaten zijn inmiddels bekend en we kunnen je vertellen dat dit heeeel veel goeds belooft. De deelnemende dames zijn: Gaby, Louisa, Diva, Janice, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel, Channah en Michella Kox. En inderdaad, Michella doet voor de tweede keer mee. Hoe leuk! Op Instagram maken de dames het heugelijke nieuws bekend.

Wanneer het programma precies op Videoland verschijnt, is helaas nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, RTL