Zien: zó gaat het nu met de cast van Echte Meisjes in de Jungle

Het is alweer 11 jaar geleden dat het programma op de buis kwam.

Het is alweer 11 jaar geleden dat we met z’n allen voor de buis gekluisterd zaten om Echte Meisjes in de Jungle te kijken. Het programma volgde een groep vrouwelijke realitysterren in de jungle van Suriname die tegen elkaar moesten strijden voor een flink geldbedrag. En je raad het al: deze situatie zorgde voor veel gekibbel, ruzies en andere legendarische tv-momenten. Maar, hoe gaat het nu eigenlijk met de deelnemers?

Britt Dekker

Britt Dekker werd bekend door haar deelname aan Take Me Out, die ze uiteindelijk ook won. Deze winst pakte goed uit, want na de show is ze erg succesvol geworden in de showbizz-wereld. Zo mocht ze deelnemen aan Echte Meisjes In De Jungle en kreeg ze hierna samen met collega Ymke Wieringa een eigen realityserie ‘Britt en Ymke aan de bak in Blanes‘ en een talkshow ‘Britt en Ymke stellen vragen‘. Jammer genoeg heeft het stel na 2014 nooit meer samen tv gemaakt, maar heeft Britt inmiddels zelf wel hard aan de weg getimmerd in de tv-wereld. Zo presenteert ze nu onder andere ‘Zapplive Extra’, is ze een panellid van ‘Wie van de Drie‘ en presenteerde ze samen met collega Martien MeilandFirst & Last‘.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Ymke Wieringa

Niet alleen Britt Dekker was een spraakmakend karakter in Echte Meisjes in de Jungle, zo ook Ymke Wieringa. Ze had een aparte kledingstijl, kwam een beetje sullig over, maar had altijd de meest hilarische oneliners. In tegenstelling tot collega Britt, is Ymke na haar tv-carrière een hele andere weg ingeslagen. Tijdens het programma liet ze al vaker weten dat ze een grote interesse had in hedendaagse beeldende kunst, waar ze nu ook haar beroep van heeft gemaakt. Ze is haar eigen onderneming ‘Teken je verhaal’ gestart, waar ze door middel van nuttige getekende visuals, maatschappelijke vraagstukken van innovatieve klanten verwezenlijkt. Go Ymke!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ymke Wieringa (@tekenjeverhaal.nu)

Pauline Wingelaar

Pauline Wingelaar, ook wel bekend van ‘Echte Gooische Meisjes‘, trouwde in 2014 met haar grote liefde Harmen Bisschop van Tuinen, na een relatie van zes jaar. Na de geboorte van haar twee kinderen Reinier en Diederik, schitterde Pauline samen met haar jeugd besties uit ‘Echte Gooische Meisjes’, weer op de televisie tijdens een vernieuwde versie van het programma genaamd ‘Echte Gooische Moeders‘. Tijdens deze afleveringen komen de kijkers er echter wel achter dat Pauline na een zwangerschap van 22 weken haar derde kindje helaas is verloren aan een vroeggeboorte. Toch showt de moeder in de vervolg afleveringen wat een powervrouw ze is en gewoon doorgaat, met up’s én downs. Wauw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Leslie Keijzer

Leslie Keijzer is na de opnames van ‘Echte Gooische Meisjes’ een lange tijd uit de tv-wereld gebleven, maar maakte haar comeback tijdens ‘De Slechte Chauffeur van Nederland VIPS‘ als aanhang van collega Michella Kox. Daarna keerde ook Leslie, net als Pauline, terug naar haar jeugd besties in ‘Echte Gooische Moeders‘. Hierin vertelde ze openhartig over haar depressie en angsten na de bevalling van haar eerste kindje Moises. Gelukkig gaat het nu een stuk beter met Leslie en is ze inmiddels voor de tweede keer moeder geworden van zoontje Manuel!

Amanda Balk

Amanda Balk kreeg een relatie met DJ Afrojack en heeft samen met hem een prachtige dochter genaamd Vegas. Na haar deelname aan ‘Echte Meisjes in de Jungle‘ bleef het vrij rustig rondom Amanda. Zo had ze een eigen mini-reality show genaamd ‘Keeping up with the Balkjes‘, en zette ze haar eigen bikinilijn op. Daarnaast heeft ze in de ring gestaan tegenover collega Michella Kox, in ‘Boxing Influencers‘. In 2021 datete de 34-jarige reality-ster met miljonair Edward Hollander, en tot op heden zijn ze nog steeds happily in love!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_)

Anna Jonckers

Anna Jonckers, bekend van Holland’s Next Top Model, heeft niet stilgezeten na haar deelname aan ‘Echte Meisjes in de Jungle‘. Zo deed ze mee aan ‘Dames in de Dop‘ – wat ze won – en was ze nog te zien in het programma Kerels met een kleintje, waarin ze gevolgd werd tijdens haar zwangerschap. Waar Anna tot op heden mee bezig is, is helaas niet bekend.

Michella Kox

Misschien wel één van de spraakmakendste mensen uit het programma was the one and only Michella Kox. Met haar schaamteloze en grove uitspraken ging ze viral op het internet. Na haar deelname aan ‘Echte Meisjes in de Jungle‘, is ook zij in veel programma’s te zien geweest. Zo was ze de winnares van het tweede seizoen van ‘Dames in de Dop‘, deed ze mee aan ‘Echte Meisjes op de Prairie‘, ‘Shopping Queen VIPS‘, was ze de winnares van ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland‘ en heeft ze meegedaan aan ‘Boxing Influencers‘ waarin ze verloor van Amanda Balk. Tot op heden zien we Michella zo nu en dan op social media voorbij komen, en komen we haar af en toe nog eens tegen in een aantal tv-programma’s.

Nadia Derbane

Nadia Derbane kreeg na haar deelname aan ‘Echte Meisjes in de Jungle‘ een kindje genaamd Jaycee-Lynn samen met Dennis uit de ‘Gouden Kooi‘ en is verder nooit meer teruggekeerd in de tv-wereld. Verder is er niet erg veel bekend over de bezigheden van Nadia.

Adinda en Jaëlle

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adinda Kennedy (@adindakennedy)

Adinda Kennedy is een model uit het welbekende programma ‘Benelux’ Next Top Model‘, voordat ze meedeed aan ‘Echte Meisjes in de Jungle‘. Ze is nog steeds een succesvol internationaal model, en is presentatrice bij RTL, SBS. Naast haar presenteerklussen is ze ook nog zangeres en doet ze af en toe voice overs. Een vrouw met veel talenten dus!

Jaëlle is ook bekend van ‘Benelux’ Next Top Model‘ en is net als Adinda nog steeds een internationaal model. Daarnaast is ze gekroond tot Miss FashionTV. Wauw!

Bron: RTL | Beeld: Brunopress, Instagram @brittdekker @tekenjeverhaal.nu @paulinewing @leslie_keijzer @nadiadebane @adindakennedy @jaelle.leclerc

 

 

Laatste nieuws