Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Netflix deelt nog niet eerder getoonde scène uit Squid Game

Huh?

Na het grote succes van het eerste seizoen van Squid Game kon het bijna niet anders dan dat er ook een tweede seizoen zou komen. De voorbereidingen voor het tweede seizoen zijn inmiddels in volle gang en in de tussentijd verklapt producent Hwang Dong-hyuk het een en ander over het nieuwe seizoen. Enne, Netflix deelt daarbij meteen een niet eerder getoonde scène uit het eerste seizoen!

Aankondiging

Dat de populaire serie een tweede seizoen krijgt, komt niet als een verrassing. De serie werd door meer dan 100 miljoen mensen bekeken. In november vorig jaar liet Hwang al doorschemeren dat er een tweede seizoen komt, en dat hoofdrolspeler Gi-Hun, gespeeld door Lee Jung-jae, ook terugkeert. Nu doet hij opnieuw een boekje open in een mysterieuze video op het Instagramaccount van Netflix.

"Ik ben Hwang Dong-hyuk, regisseur van Squid Game. Ik wil alle Netflix-fans bedanken voor hun liefde voor Squid Game. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen. Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de fans die wachten op seizoen twee. We gaan even kijken...", zo zegt Hwang. Vervolgens zien we een mysterieuze scène met goudvis en al. "Wedden dat je deze scène uit Squid Game nog nooit hebt gezien... 👀", schrijft Netflix erbij in de caption. Hmmm...

Reacties

Fans vragen zich in de comments af waar deze mysterieuze scène precies over gaat, want spannend is-ie niet namelijk. "Was dit het?", vraagt een volger zich af. En: "Nou, leuk cadeautje 🎁", klinkt het. Helaas is het nog niet bekend wanneer we het tweede seizoen op Netflix kunnen verwachten.

Bron & Beeld: Instagram, Netflix