Dit is wanneer de spin-off over LCDP-Berlin op Netflix verschijnt

Het vervolg van La Casa de Papel komt er eindelijk aan!

Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden sinds het allerlaatste deel van La Casa de Papel op Netflix verscheen. De streamingdienst verraste ons toen met het heugelijke nieuws dat er een spin-off over personage Berlin komt. Maar hoe staat het er nu voor met die spin-off? Netflix geeft een update.

Berlin

“De overval mag dan bijna voorbij zijn, maar het verhaal gaat verder”, klonk het in een tweet die Netflix vorig jaar plaatste. Pedro Alonso, de acteur die Berlin in LCDP, speelt, is opnieuw in de huid van Berlin gekropen voor een heuse eigen spin-off. Echter, bleef het lang stil rondom de spin-off en veel fans vroegen zich dan ook af of die nog wel in de maak is.

2023

Netflix deelt nu eindelijk de eerste trailer én laat weten wanneer de we de prequel kunnen verwachten. “De combinatie van liefde en een overval is niet altijd een slecht idee. Berlin, de spin-off van La Casa de Papel, komt in 2023 naar Netflix.”

In de teaser zien we niet alleen Pedro Alonso, maar vangen we ook al een glimp op van een aantal nieuwe acteurs, die onderdeel gaan uitmaken van de bende van Berlin. We maken kennis met Damián (Tristán Ulloa), een professor en vertrouweling van Berlin, Keila (Michelle Jenner), een specialist in elektrotechniek, Cameron (Begoña Vargas) iemand die ‘altijd op het randje leeft’, Roi (Julio Peña Fernández), het trouwe hulpje van Berlin en Bruce (Joel Sánchez) de man van de actie. Het eerste seizoen zal bestaan uit afleveringen. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Newsmonkey | Beeld: Instagram, Netflix

Laatste nieuws