Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig: Margot Robbie uit auto gevallen na achtervolging met fotograaf

Ook de fotograaf is gewond geraakt.

Amsterdam Premiere - London

Margot Robbie is afgelopen weekend gevallen nadat een fotograaf foto's van haar en vriendin Cara Delevingne probeerde te maken. Hierbij is ook de fotograaf gewond geraakt, zo meldt TMZ.

Incident

Een roddelfotograaf van een Argentijns tijdschrift probeerde dit weekend foto's te maken van Margot en Cara toen zij uit een restaurant kwamen in Buenos Aires en naar de taxi liepen. Hierbij zou de fotograaf zich zo agressief hebben opgesteld, waardoor Margot uit de net rijdende auto viel.

De fotograaf zou zich intimiderend hebben gedragen in de buurt van de taxi. Hierdoor schrok de taxi-chauffeur, waardoor hij al begon met rijden. Margot wilde net instappen, maar omdat de auto begon met rijden deinsde ze terug, verloor ze haar evenwicht en kwam ze op straat te vallen. De fotograaf fotografeerde zelfs de val van de actrice.

Aangifte

Vervolgens zijn twee vrienden van Margot en Cara die nog in het restaurant zaten naar buiten gekomen om de fotograaf aan te spreken. Hierna probeerde hij te vluchten en zou hij zijn gevallen, waardoor hij zijn arm heeft gebroken. Echter, de fotograaf claimt dat de twee vrienden hem hebben mishandeld en dat hij daarom verwondingen heeft opgelopen. Hij heeft hiervoor aangifte gedaan.

Bronnen melden aan TMZ dat de fotograaf wel is gevallen en dat er geen fysiek geweld heeft plaatsgevonden. Ondanks deze beweringen, worden de twee vrienden nog vastgehouden door de politie. Of ze ook verder worden vervolgd, is nog niet duidelijk. Daarnaast hebben Cara en Margot nog niet gereageerd op het incident. Heavy!

Bron: TMZ, Nu.nl | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • Margot Robbie attends 'Amsterdam' - European Premiere at Odeon Luxe Leicester Square in London, England. UK. Wednesday 21st September 2022. -, Credit:James Warren / Avalon