Musthave alert: Steve Maddens Maddenwood-collectie 

Wauw!

Lees ook

Steve Madden is on fire. Het label lanceert continu hebberigmakende collecties, maar de nieuwste Maddenwood-collectie is toch wel de kers op de taart. Zo zijn niemand minder dan rapper Latto, zangeres en TikTok-superster Bella Poarch en Euphoria-actrice Chloe Cherry de muzes van de oogstrelende Maddenwood-collectie. 

Drie muzes

Latto, Bella Poarch en Chloe Cherry zijn de gezichten van de nieuwste Maddenwood-herfstcampagne. Maddenwood belooft dan ook een van de grootste campagnes van Steve Madden te worden met een Hollywood-touch. “Ik ben gek op films en gefascineerd door Hollywood als concept. Hier creëren we onze eigen versie van Hollywood op de Madden-manier”, liet Steve Madden weten.

Wat de eigen versie van Steve Maddens Hollywood dan inhoudt? Een wereld waarin verschillende stijlen samenkomen en mensen zelf kunnen kiezen wie ze willen zijn.

Reken in Maddenwood bovendien op retro-elementen, diverse animaties en killerheels. Latto, Bella Poarch en Chloe Cherry showen alvast de nieuwste items uit de collectie. Welke schoenen hun favoriet zijn? Je ziet het hieronder. 

 

 

Wil jij net als Latto, Bella Poarch en Chloe Cherry shinen in de nieuwste items van Steve Madden? Dan hebben we goed nieuws. Maddenwood is nu verkrijgbaar via Steve Madden.

Enne, de Maddenwood-collectie bestaat niet alleen uit zwarte schoenen. Zo vind je er ook oogstrelende crossbody bags, hebberigmakende sneakers, knalroze sandalen, off-white chunky boots, bijzondere jurken en nog veel meer. Tijd om te shoppen dus!

Bron en beeld: Steve Madden

Laatste nieuws

Zie ook