Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marieke Elsinga met zwangerschapsverlof: 'Ben er beetje sad van'

Toch altijd een bijzonder moment.

Portretten De ochtendshow Mattie & Marieke

Eerder deze week deelde Marieke Elsinga nog een foto van haar groeiende baby belly. Toen dachten we al dat het niet lang meer kon duren voordat de radio-dj met verlof zou gaan en nu is het dan zover voor Marieke. Vandaag heeft ze haar laatste werkdag voordat ze met zwangerschapsverlof gaat.

Tandenpoetsen

Dit liet ze weten op haar Instagram Stories. Daar plaatste ze een foto van zichzelf die laat zien dat ze, zoals elke werkdag, vroeg uit de veren is. Het is 5.05 uur als Marieke haar tanden poetst en besluit aan te kondigen dat dit de "laatste keer is voor m'n verlof". Enne, dat brengt toch wat emoties met zich mee. "Ben er beetje sad van...", schrijft ze dan ook bij de foto. Heel begrijpelijk natuurlijk, want de volgende keer dat ze terugkomt op de radio, zullen dingen toch helemaal anders zijn in haar leven!

Mattie & Marieke

Begin augustus werd bekendgemaakt dat Qmusic geen vervanger gaat inzetten als Marieke met zwangerschapsverlof gaat. Volgens de radiozender kan het huidige Mattie & Marieke-team de show samen voldoende opvangen. Er werd niet genoemd wanneer Marieke precies met zwangerschapsverlof gaat.

It's a...

Marieke maakte begin juni bekend dat zij en haar vriend Sander een kindje verwachten. “Ik mag het eindelijk zeggen: ik ben zwanger!! Zo blij!”, deelde de radio-dj in haar radioprogramma Mattie & Marieke. Ze bleek al een tijdje zwanger te zijn, want ze had al een beginnend babybuikje. Bij RTL Boulevard onthulde ze dat ze een jongetje verwachten. Cute!

Bron: Instagram @mariekeelsinga | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 22-07-2022 Mattie & Marieke luiden de zomervakantie in FOTO: Brunopress: Patrick van Emst Op de foto: Marieke Elsinga