Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Pogues komen terug! Netflix deelt trailer derde seizoen Outer Banks

De eerste trailer is hier en we weten inmiddels ook wanneer we het derde seizoen kunnen verwachten!

Gisteren vond het wereldwijde online Netflix-event TUDUM plaats. De streamingdienst heeft hier het een en ander losgelaten over onze favo series, waaronder Outer Banks. Zo weten we nu ein-de-lijk wanneer het vierde seizoen op Netflix verschijnt en deelt Netflix de eerste trailer!

Teaser

Eerder deze week schreven we al over dat de opnames voor het derde seizoen zijn afgerond en nu heeft Netflix zelfs al een eerste teaser gedeeld.

In december vorig jaar maakten de acteurs van Outer Banks op Instagram bekend dat er een derde seizoen van de populaire Netflix-serie komt. “Breaking news from Poguelandia”, viel er te lezen bij de Instagram-post. Fans van de serie waren gelijk ontzettend excited en konden niet wachten op het nieuwe seizoen. Sindsdien bleef het aardig stil rondom de serie, tot eerder deze week, toen producent Michael G. Jefferson liet weten dat de opnames erop zitten. Kijkers hoopten na dat nieuws snel meer te horen over het derde seizoen. En ja hoor: wij vragen, Netflix geeft!

Poguelandia

"Joehoe, Poguelandia roept je!", luidt de caption. Wij kunnen in ieder geval nu al niet wachten op het derde seizoen van Outer Banks, al ziet het er niet zo rooskleurig uit voor de Pogues. In het tweede seizoen zagen we hoe de vriendengroep op een onbewoond eiland terechtkwam – ver weg van hun familie en de Outer Banks. Enne, dat is anderen ook opgevallen. Door hun afwezigheid draait de geruchtenmolen overuren. Zo gelooft iedereen dat de Pogues vermist of verongelukt zijn, maar aan de teaser te zien vermaken de Pogues zich prima op het eiland...

Wanneer het nieuwe seizoen precies op Netflix staat is nog onduidelijk, maar de streamingdienst laat wel weten dat dit in 2023 gaat zijn.

Bron: Instagram | Beeld: Netflix