Goed nieuws voor fans van Outer Banks

We can't wait!

Onlangs deelde Netflix al het zéér goede nieuws dat er een derde seizoen van Outer Banks gaat komen. Inmiddels is er meer duidelijkheid over wanneer de opnames van start zullen gaan én wanneer we het derde seizoen hopelijk kunnen bingen.

Derde seizoen

Begin december maakten de acteurs van Outer Banks op Instagram bekend dat er een derde seizoen van de populaire Netflix-serie komt. “Breaking news from Poguelandia”, viel er te lezen bij de Instagram-post. Fans van de serie waren gelijk ontzettend excited en konden niet wachten op het nieuwe seizoen.

Helaas zullen we nog even geduld moeten hebben. Netflix onthult namelijk dat de opnames vanaf 16 februari 2022 van start gaan. Aangezien de cast en crew tot ongeveer 19 augustus 2022 aan het filmen zijn voor het derde seizoen, zal het nieuwe seizoen niet anytime soon op Netflix verschijnen.

Releasedatum

Er is dus nog geen releasedatum vastgelegd voor het derde seizoen van Outer Banks. Maarre, afgaande op de vorige seizoenen zou het maar zo eens kunnen zijn dat het nieuwe seizoen nog wel in 2022 op Netflix te bingen zal zijn. De opnames van het tweede seizoen eindigden namelijk in april 2021, waarna de afleveringen al vanaf 31 juli 2021 te zien waren op de streamingdienst. Een schamele drie maanden later dus.

Een snel rekensommetje leert ons dan ook dat als de opnames voor het derde seizoen in augustus 2022 zijn afgerond, de afleveringen best eens in november of december 2022 op Netflix kunnen staan. Let's hope so!

Verhaal

Wij kunnen in ieder geval nu al niet wachten op het derde seizoen van Outer Banks, al ziet het er niet zo rooskleurig uit voor de Pogues. In het tweede seizoen zagen we hoe de vriendengroep op een onbewoond eiland terechtkwam – ver weg van hun familie en de Outer Banks. Enne, dat is anderen ook opgevallen. Door hun afwezigheid draait de geruchtenmolen overuren. Zo gelooft iedereen dat de Pogues vermist of verongelukt zijn. Hoe gaat dit aflopen?

Bron: HLN | Beeld: Outer Banks

Laatste nieuws