Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Daisy Piras reageert op gekke volgersvraag: 'Het is net een maand uit???'

'Ik verdiende gewoon beter', laat ze weten.

Het is ongeveer een maand geleden dat Daisy Piras en Luca Borsato besloten een punt achter hun relatie te zetten, nadat de Borsato-telg naar eigen zeggen 'een flinke grens is overgegaan'. Toch is Daisy altijd erg open geweest over de break-up. Zo beantwoordt ze ook dit keer weer vragen van volgers in een Q&A op haar Instagram-stories.

Gekke vraag

Een volger vroeg aan Daisy of ze alweer openstond om nieuwe mensen te ontmoeten. Daisy vond dit nogal een vreemde vraag. "Het is net een maand uit???", reageert ze dan ook.

"Sorry maar als je direct na je break-up de behoefte hebt om met andere mensen af te spreken en te appen, zit er denk ik iets niet helemaal goed in je verwerkingsproces. Dat klinkt voor mij gewoon als het vermijden van je gevoelens en emoties, die je uiteindelijk toch wel gaat moeten toelaten. Neem de tijd voor jezelf en focus je op jezelf." En zo is het!

Uiteindelijk komt alles goed

Ook geeft de knappe dame advies aan een volger die laat weten net door een break-up te gaan. "Mijn situatie is denk ik niet vergelijkbaar", begint ze. "Ik verdiende gewoon beter. Anyway, eten helpt bij mij altijd!! Toetjes for life!"

Als laatst legt Daisy uit dat ze zich op zichzelf moet gaan focussen. "Je gaat echt nog wel iemand anders tegenkomen, ook al voelt dat misschien op dit moment niet zo. Uiteindelijk komt alles goed", moedigt ze haar volger aan. We love that!

Bron & beeld: Instagram (@daisypirasxo), Temptation Island