Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! De opnames voor het tweede seizoen van Heartstopper zijn begonnen

Jaaaa!

Sinds het eerste seizoen van Heartstopper dit voorjaar op Netflix verscheen, wacht menig fan met smart op het nieuwe seizoen. Enne, we hebben goed nieuws! Netflix heeft namelijk laten weten dat de opnames voor seizoen twee van start zijn gegaan!

Opnames begonnen

"SEIZOEN 2 VAN HEARTSTOPPER IS NU IN PRODUCTIE! 💕💕 maak je klaar om heel wat nieuwe gezichten te verwelkomen", schrijft Netflix bij een video van de Heartstopper-cast op Instagram. We zagen onder anderen Kit Connor (Nick), Joe Locke (Charlie), Yasmin Finney (Elle), William Gao (Tao), Tobie Donovan (Isaac), Corinna Brown (Tara) en Kizzy Edgell (Darcy), terug in de video. Aan de video te zien zijn alle acteurs net zo excited als wij voor het tweede seizoen.

Nieuwe castleden

Ook maken we komend seizoen kennis met een aantal nieuwe gezichten. Maar liefst vier nieuwe acteurs worden aan de cast toegevoegd. Jack Barton neemt de rol van David Nelson, de oudere broer van Nick, op zich. Nima Taleghani kruipt in de rol van schoolmeester Farouk. Daarnaast zullen er ook twee nieuwe studenten hun intrede maken: James McEwan en Sahar Zahid, gespeeld door Bradley Riches en Leila Khan.

Het verhaal

Heartstopper is een coming-of-age drama, die een romance tussen twee scholieren volgt. Het gaat over de zachtaardige Charlie (Joe Locke) en de stoere Nick (Kit Connor) die elkaar op school ontmoeten. De twee raken bevriend, waarna deze vriendschap zelfs uitgroeit tot meer. Ze raken verliefd, en gaan samen het avontuur aan om hun ware identiteit te vinden.

“In deze serie over volwassen worden ontdekken tieners Charlie en Nick dat hun onwaarschijnlijke vriendschap misschien meer is terwijl ze met school en liefde worstelen”, zo luidt de beschrijving op Netflix. Wanneer we het tweede seizoen op Netflix kunnen verwachten, is helaas nog niet bekend.

Bron: Instagram | Beeld: Netflix