Nieuw op Netflix: de romantische dramaserie Heartstopper

Kijktip!

We kunnen geen genoeg krijgen van Netflix-series als Élite, Ginny & Georgia, Young Royals en One of Us is Lying. De streamingdienst heeft deze week weer zo’n parel van een titel aan hun aanbod toegevoegd, want de langverwachte serie Heartstopper staat nú online.

Het verhaal

Net zoals One of Us Is Lying, is de serie Heartstopper ook gebaseerd op een boek. Of nou ja, stripboekenreeks zelfs. Heartstopper is een coming-of-age drama, die een romance tussen twee scholieren volgt. Het gaat over de zachtaardige Charlie (Joe Locke) en de stoere Nick (Kit Connor) die elkaar op school ontmoeten. De twee raken bevriend, waarna deze vriendschap zelfs uitgroeit tot meer. Ze raken verliefd, en gaan samen het avontuur aan om hun ware identiteit te vinden.

“In deze serie over volwassen worden ontdekken tieners Charlie en Nick dat hun onwaarschijnlijke vriendschap misschien meer is terwijl ze met school en liefde worstelen”, zo luidt de beschrijving op Netflix. Oeh! Benieuwd geworden naar de serie? Hieronder kun je de trailer bekijken.

Nu te streamen

De regisseur van de eerste aflevering van de serie is overigens geen onbekende, want Euros Lyn werkte onder meer aan de series Doctor Who, Sherlock en Daredevil. Dat belooft veel goeds! Heartstopper bestaat in totaal uit acht afleveringen en is nú te bingen op Netflix.

Enne, mocht je nog meer kijkvoer zoeken: volgende maand verschijnt onder andere het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix, de langverwachte romcom F*ck de Liefde 2 én het derde seizoen van de spannende serie ¿Quién Mató a Sara? We can’t wait!

Bron: De Lagarde | Beeld: YouTube, Netflix

Laatste nieuws