Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jim Bakkum heeft een nieuwe look en Bettina Holwerda is not amused

'Ziet eruit als een 14-jarige'

Uitmarkt 2022 - Musical Awards The Kick-Off

Dat Jim Bakkum naast talent voor zingen, dansen en acteren ook over een flinke dosis humor beschikt, bewees hij afgelopen weekend maar weer eens. Op Instagram deelde hij namelijk een video van zijn nieuwe, baardloze look, waar vrouwlief Bettina Holwerda niet echt over te spreken is...

Baardloos

Jim heeft naar eigen zeggen voor een 'nieuw project', zijn baard afgeschoren. Hierdoor lijkt de acteur ineens een stuk jonger en dat heeft hij zelf ook door. "Van Jim naar Baby", valt te lezen in de video.

Baby Jim

En hoewel de baardloze look hem prima staat, moet partner Bettina Holwerda even wennen aan de nieuwe look van haar kerel. "Wanneer je 8 en een half jaar jongere man z’n gezichtsbeharing verwijdert en eruitziet als een 14-jarige, zorg je gewoon dat je beweegt, dus wazig bent, en een meter achter hem staat op de foto", schrijft Bettina bij een selfie van haar en Jim.

Jonge look

Ook in haar Instagram Stories grapt Bettina over de nieuwe look van Jim. "Kreeg dit van m'n gezichts-kale man van 14. Ik speelde vroeger al met Barbie en Ken. Living the dream hoor!", schreef ze bij een foto van hem. Ha!

Volgers van Bettina en Jim vinden de nieuwe look van de acteur hem in ieder geval wel staan. Al grappen een paar volgers dat hij nu wel heel erg op de Jim van vroeger lijkt. "Nu is ie weer Jim van Idols ipv Jim van Bettina 🤪😅", aldus een volger. Ha!

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220828 - Uitmarkt 2022 - Musical Awards The Kick-Off Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Jim Bakkum en partner Bettina Holwerda