Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Goed nieuws voor fans van Outer Banks

Seizoen 3 laat niet lang meer op zich wachten!

We wachten inmiddels al bijna een jaar op het derde seizoen van de Netflix-serie Outer Banks, maar inmiddels is er licht aan het einde van de tunnel. De opnames voor het nieuwe seizoen zijn namelijk afgerond!

Opnames afgerond

In december vorig jaar maakten de acteurs van Outer Banks op Instagram bekend dat er een derde seizoen van de populaire Netflix-serie komt. “Breaking news from Poguelandia”, viel er te lezen bij de Instagram-post. Fans van de serie waren gelijk ontzettend excited en konden niet wachten op het nieuwe seizoen. Sindsdien bleef het aardig stil rondom de serie, tot afgelopen weekend.

Producent Michael G. Jefferson plaatste namelijk een foto op Instagram waarmee hij duidelijk maakte dat de opnames erop zitten. "OBX3 ‘it’s a Wrap’", schreef hij in de caption.

Derde seizoen

Wij kunnen in ieder geval nu al niet wachten op het derde seizoen van Outer Banks, al ziet het er niet zo rooskleurig uit voor de Pogues. In het tweede seizoen zagen we hoe de vriendengroep op een onbewoond eiland terechtkwam – ver weg van hun familie en de Outer Banks. Enne, dat is anderen ook opgevallen. Door hun afwezigheid draait de geruchtenmolen overuren. Zo gelooft iedereen dat de Pogues vermist of verongelukt zijn. Hoe gaat dit aflopen?

Netflix heeft beloofd om volgende week tijdens het wereldwijde event TUDUM, een tipje van de sluier op te lichten over het derde seizoen. Laten we hopen dat Netflix dan ook meteen wat meer over de releasedatum loslaat. Bij het tweede seizoen zaten er drie maanden tussen de afgeronde opnames en de releasedatum.

Een snel rekensommetje leert ons dan ook dat als de opnames voor het derde seizoen in september zijn afgerond, de afleveringen best eens in december op Netflix kunnen staan. Let's hope so!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix, Instagram