Hilarisch: je kunt nu een kerstbal van de Satisfyer Pro bestellen

De 'sattie' voor in de boom is nú verkrijgbaar!

Open TikTok, en je zult binnen no time een grappige TikTok over de Satisfyer Pro tegenkomen. De luchtdrukvibrator – ook wel bekend als de airfryer pro – is mega populair. Zelfs zó populair, dat je er nu al een kerstbal van kunt pre-orderen.

Populair

De Satisfyer in inmiddels misschien wel het meest bekende 18+ speeltje. Je kunt ‘m gewoon bijvoorbeeld gewoon bij de Kruidvat kopen en wanneer-ie in de aanbieding is, zie je dat ongetwijfeld meteen op social media voorbijkomen. Menig vrouw raakt niet uitgesproken over de kracht van de luchtdrukvibrator. Voor iedereen die fan is van de ‘sattie’, is er nu een heuse kerstbal van de vibrator gemaakt. Nope, we’re not kidding.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sattie in de boom (@sattieindeboom)

Kerstbal

Via ‘sattieindeboom’ kun je nu namelijk een kerstbal van satisfyer bestellen. Op Instagram gaat het bericht van dit account al helemaal viraal. “Aan wie geef jij haar cadeau? Wie verras jij deze kerst met dit originele ornament voor in de boom?”, luidt de caption bij het bericht. Voor slechts tien euro krijg jij al zo’n mooi exemplaar thuisgestuurd. Op 20 oktober, lekker op tijd voor de feestdagen dus, vind je ‘m dan in je brievenbus.

Vrouwen taggen elkaar massaal in de reacties onder de post en hinten naar een cadeautip. “Deze wil ik!”, wordt er gereageerd. Het Instagramaccount heeft inmiddels al honderden volgers, dus de kerstbal gaat gegarandeerd snel uitverkopen. Hup, bestellen maar!

Bron: Vriendin | Beeld: Instagram @sattieindeboom

Laatste nieuws