Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoogzwangere Charlotte Crosby showt baby bump

Het duurt niet lang meer totdat Charlotte gaat bevallen!

In The Style Autumn Fashion Launch

Charlotte Crosby is hoogzwanger en helemaal ready om haar eerste spruit te verwelkomen. De Geordie Shore-ster heeft op Instagram een kiekje geplaatst van haar huge baby belly. En wow, wat is ze prachtig zwanger!

Zwanger

We kennen Charlotte als wilde twintiger die in het MTV-programma ongeveer net zo vaak mannen aan de haak sloeg als dat ze in bed plaste. En je leest het goed, beide zaken gebeuren om de haverklap in de afleveringen van Geordie Shore. Soms ontstond er een romance tussen Charlotte en Geordie-collega Gaz Beadle, maar dit hield vaak niet lang stand. Inmiddels zijn de deelnemers van het programma all grown up en worden er gezinnetjes gesticht. Bij Charlotte en Jake is dit nu ook het geval, want ze zijn in verwachting! Nadat het stel een gender reveal party hield in juni, kwamen ze erachter dat er een meisje aan zit te komen. How cute!

Baby belly

Charlotte deelt sinds de bekendmaking van haar zwangerschap regelmatig kiekjes van haar baby belly. Dit weekend deed ze dat in een sexy zwemoutfit. In de caption zette ze meteen partner Jake even in het zonnetje, omdat ze hem een jaar geleden voor het eerst zoende. "365 days ago I kissed my soulmate for the first time…….NOW WE HERE 🤰🏼😂", schrijft de realityster in de caption.

Documentaire

Onlangs maakte de Geordie bekend dat de geboorte van haar kindje vastgelegd wordt voor haar documentaire Charlotte Crosby in Sunderland die binnenkort op BBC Three te zien zal zijn. In de documentaire worden we meegenomen in Charlotte’s leven in het Engelse Sunderland. Daarin krijgen we te zien hoe ze haar ‘persoonlijke en professionele dromen najaagt’. Ook vriend Jake maakt zijn opwachting in de docu. Wij zijn benieuwd!

Bron: Instagram Charlotte | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • 20 October 2021. TV Stars attend In The Styles autumn Fashion Launch at Piazza Italiana London Pictured: Charlotte Crosby Credit: GoffPhotos.com Ref: KGC-211