Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze acteurs vertolken de rollen van Johnny Depp en Amber Heard in film over rechtszaak

Jawel, er komt een film over de veelbesproken rechtszaak.

Johnny Depp - Amber Heard Trial

Door hun spraakmakende rechtszaak waren Amber Heard en Johnny Depp in het voorjaar wekenlang trending topic op Twitter. En het lijkt erop dat we hier nog wel even mee bezig blijven. Er komt namelijk een film over dé celebrity rechtszaak van het jaar.

Hot Take: The Depp/Heard Trial

Social media waren wekenlang in de ban van dé celebrity rechtszaak van het jaar, en het lijkt erop dat ook de filmindustrie de zaak met veel interesse heeft gevolgd. Deadline meldt dat er namelijk binnenkort een film over de rechtszaak uit wordt gebracht. De film heet Hot Take: The Depp/Heard Trial en is 30 september al te streamen via Tubi, een Amerikaanse streamingdienst. De film draait om de twee maanden durende rechtszaak die Johnny Depp tegen ex Amber Heard aanspande.

Johnny en Amber trouwden in 2015, maar scheidden weer van elkaar in 2016. In 2018 schreef Amber een opiniestuk in The Washington Post waarin zij naar voren kwam als slachtoffer van huiselijk geweld. Ze noemde hierbij geen naam, maar volgens Johnny was het duidelijk dat hij bedoeld werd. Het verhaal deed behoorlijk was damage aan zijn carrière en dus besloot Johnny zijn ex voor 50 miljoen dollar aan te klagen wegens laster. Amber reageerde hierop met haar eigen zaak en klaagde Johnny voor 100 miljoen dollar aan.

Cast

Volgens IMDB en Deadline is een groot deel van de cast van de Hot Take: The Depp/Heard Trial-film al bekend. Zo melden de websites dat Mark Hapka de rol van Johnny Depp voor zijn rekening neemt. Je kunt de acteur kennen van zijn rollen in Days of Our Lives, Parallels en A Very Christmas Town. Megan Davis vertolkt de rol van Amber Heard. Megan kun je kennen van haar rollen in A Christmas Family Reunion en Famous.

Melissa Marty speelt de rol van Johnny's advocaat Camille Vasquez en Mary Carrig kruipt voor de film in de huid van Ambers advocaat Elaine Bredehoft. Het is niet bekend wanneer de film in Nederland te zien is.

Bron: Deadline, IMDB, Variety | Beeld: BrunoPress