Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leuk: Netflix deelt behind the scenes van Ferry: De Serie

De opnames zijn in volle gang!

Undercover en de Ferry-film waren beide een groot succes. Niet zo gek dus dat de makers van de serie en film met nóg een verhaal over Ferry Bouman komen. De opnames voor Ferry: De Serie zijn in volle gang en Netflix deelt hilarische beelden van achter de schermen.

Behind the scenes

In Ferry: De Serie gaan we zien hoe drugskoning Ferry Bouman als xtc-producent begon en hoe zijn reputatie in de Brabantse onderwereld tot stand is gekomen. De serie zit qua tijd tussen Ferry de film en de ‘grote’ serie Undercover in. Het verhaal speelt zich af op het moment dat Ferry Daniëlle en haar broer Lars al heeft ontmoet, maar veel dingen uit Undercover nog niet gebeurd zijn.

Uiteraard kruipt Frank Lammers weer in de rol van Ferry en speelt Elise Schaap weer Daniëlle. Netflix deelt alvast een voorproefje op Instagram van hoe het er tijdens de opnames aan toe gaat. "Ferry en Daan hard aan het werk op de set van Ferry de serie", grapt Netflix het in de caption.

Helemaal in character

Op de foto's zien we Elise en Frank heerlijk onderuitgezakt op een bank chillen. Elise draagt een typische Daniëlle outfit en Frank heeft zijn haartjes achterovergekamd à la Ferry.

Elise post de kiekjes ook op haar eigen account. Volgers vragen zich af in de comments of er naast Daniëlle en Ferry nog meer oude bekenden in de serie te zien zullen zijn, maar dat weten we helaas nog niet. Ook weten we helaas nog niet wanneer de serie op Netflix verschijnt. To be continued…

Bron & Beeld: Instagram, Netflix