Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Demi de Boer over gezinsuitbreiding en verhuisplannen

Ook vertelt Demi of er al trouwplannen zijn gemaakt.

FunX Music Awards 2022

Demi de Boer en Ronnie Flex zijn sinds een tijdje helemaal in de wolken met hun dochtertje Rémi. De dochter van voetbalicoon Ronald De Boer beviel vorig jaar november van het meisje. Of Rémi binnenkort nog een broertje of zusje kan verwachten? Als het aan de lovebirds ligt wel, al moeten ze dan wel verhuizen naar een groter huis.

Toekomstplannen

We kunnen volop meegenieten van het wel en wee van Demi en Ronnie in hun eigen realityserie Ronnie: De Familie Flex. Hierin zien we hoe de twee vanwege hun drukke leven veel gescheiden van elkaar zijn en dat ze het daar maar moeilijk mee hebben. Ook hebben ze het in de serie over gezinsuitbreiding, trouwplannen en verhuizen.

Ronnie is voor zijn werk veel weg naar optredens her en der, waardoor hij weinig thuis is. Dat vindt Demi soms erg lastig. "Je mist elkaar, je verlangt ook gewoon naar tijd met elkaar. Tijd met het gezin. Je merkt ook dat de kinderen daar heel erg naar verlangen (...) Hij [Ronnie red.] kan er niet altijd zijn en de tijd die hij met hen heeft, de kwaliteit is soms minder." Ronnie is het daarmee eens. "Ik ben helemaal gesloopt", zegt hij in de aflevering. "Ik ga dit gewoon nooit meer doen. Ik ga nog wel vliegen, maar nooit meer zo op een dagelijkse basis voor een showtje in Lloret. Fuck dat. Dat is over."

Druk, druk, druk

Het drukke leven van Ronnie geeft Demi soms behoorlijk wat stress, biecht ze op. "Als je met een artiest gaat die de hele dag weg is (…) Er komt gewoon veel frustratie bij kijken als je alles op jezelf neemt. Hoe sla ik me erdoorheen? Je gaat er gewoon door. Hoe? Je moet wel."

Ondanks dat Demi en Ronnie het dus behoorlijk druk hebben beiden, zijn plannen voor de toekomst al gemaakt. Zo zien de twee een kindje erbij wel zitten, al moeten ze dan wel verhuizen naar een groter huis. "Ik denk wel dat als zij [Rémi red.] twee is of zo, we wel nog een kindje willen. We hebben geen haast, maar willen wel binnen nu en een jaar iets gevonden hebben. Wie weet komt er wel nog iets op ons pad."

Trouwen

En gaat Ronnie binnenkort al op één knie voor Demi? Dat hoeft voor Demi nog niet per se, al zou ze het wel leuk vinden om dezelfde achternaam als Rémi te krijgen. "Ro wil het alleen doen voor het feest (…) Maar Ronell is niet bepaald een romanticus dus ik zie het niet zo snel gebeuren." Aha!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 02-06-2022, AFAS Live FunX Music Awards 2022 in AFAS Live in Amsterdam. Tijdens de awardshow worden de belangrijkste muziekprijzen van jong Nederland uitgereikt. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Demi de Boer