Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bingen maar: de reboot van Heartbreak High staat nu op Netflix!

Maak je agenda maar leeg!

HEARTBREAK HIGH

We hebben even moeten wachten, maar het is dan eindelijk zover: de reboot van de populaire dramaserie Heartbreak High staat nu op Netflix. Bingen maar!

Heartbreak High

Sinds vandaag kunnen we genieten van acht afleveringen van Heartbreak High. De remake van de Australische serie uit de jaren negentig zit vol drama, vriendschap en - natuurlijk - liefdesverdriet. De serie draait om hoofdpersonage Amerie (Ayesha Madon) die haar weg probeert te vinden op Hartley High in Sydney.

Een onthulling op Hartley High zorgt ervoor dat Amerie plotseling wordt buitengesloten en veroorzaakt een breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. Met hulp van haar nieuwe vrienden Quinni en Darren doet Amerie er alles aan om haar reputatie te herstellen, terwijl ze haar weg probeert te vinden in de wereld van liefde, sex en liefdesverdriet. Exciting! 

Old school

De millenials onder ons kunnen zich de old school Heartbreak High nog wel herinneren, maar voor Gen Z is dat net wat te lang geleden. Voor wie nieuwsgierig is: de zeven seizoenen uit de jaren negentig zijn nog steeds op Netflix te zien. Beeld: Netflix (Elise Lockwood)

Lifestyle
  • HEARTBREAK HIGH