Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bridgertons Nicola Coughlan hint op meer intieme scènes in seizoen 3

Oeh la la...

De opnames van Bridgerton seizoen 3 zijn inmiddels in volle gang. Het nieuwste seizoen zal in het teken staan van het liefdesverhaal van Penelope Featherington (gespeeld door Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (gespeeld door Luke Newton). In een interview met ExtraTV licht Nicola alvast een tipje van de sluier op over het nieuwste seizoen én hint ze op meer steamy scènes… 

Romantiek

Bridgerton werd binnen no-time een van de populairste series van Netflix. Fans van de serie konden geen genoeg krijgen van alle drama, liefdesverhalen, intriges én intieme scènes. Waar seizoen één behoorlijk wat sexscènes had, draaide seizoen twee vooral om een trage romance tussen Anthony Bridgerton en Kate Sharma

Fans van de serie zijn dan ook benieuwd wat seizoen drie voor hen in petto heeft. Dit keer draait Bridgerton om Colin Bridgerton en Penelope Featherington, maar kunnen we in seizoen drie ook wat actie in de slaapkamer verwachten? 

“Seizoen één zat vol met lichamelijk contact. Seizoen twee bestond vooral uit romantiek. Betekent dit dat we teruggaan naar seizoen één voor seizoen drie?”, vroeg een interviewer van ExtraTV onlangs aan Nicola. “Ik denk het wel”, antwoordde de actrice. “Er zijn nu al twee seizoenen geweest waarin een bepaalde opbouw (tussen Penelope en Colin, red) is geweest.” 

Opnames

Nicola kent Luke inmiddels al een paar jaar en de twee zijn behoorlijk goede vrienden geworden. De interviewer vraagt zich dan ook af of het niet heel awkward wordt om intieme scènes met elkaar op te nemen. “Waarschijnlijk wel!”, lacht Nicola. 

Hoewel de opnames van het derde seizoen van Bridgerton nog in volle gang zijn, zitten de opnames van de spin-off van Bridgerton er inmiddels op. De opnames over de prequel over Queen Charlotte zijn helemaal afgerond. Helaas is het nog niet bekend wanneer we de prequel kunnen verwachten. Hopelijk kunnen we binnenkort al kijken naar een eerste trailer. 

Bron: Cheatsheet | Beeld: BrunoPress