Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Dee van der Zeeuw bevallen van een meisje

Hooray!

Lancering streamingsdienst Viaplay op Circuit Zandvoort

Beschuit met muisjes, want Dee van der Zeeuw en vriendlief Lars Gerbrands hebben een meisje gekregen! Op Instagram maakt Dee bekend dat ze is bevallen.

Dochtertje

Dee en Lars laten vanmiddag op Instagram weten dat ze trotse ouders zijn geworden van dochtertje Elin Júne. "Elin Júne Gerbrands 🤍 - Op 11 september 2022 is onze prachtige dochter geboren. Och jongens wat zijn we verliefd", schrijft Dee bij een kiekje van het pasgeboren meisje. Op de eerste foto zien we Dee en Lars elkaar zoenen, terwijl kleine Elin op mama's borst ligt. De tweede foto is een close-up van het kleine meisje. Lief! Congrats, Dee en Lars!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

In de reacties barst het van de felicitaties voor het stel. "😍😍😍 gefeliciteerd", schrijft Marije Zuurveld. "Geniet ervan en gefeliciteerd 🥳", laat Nienke Plas in de comments achter. En: "Gefeliciteerd lieverds ❤️❤️❤️❤️", plaatsen Suzan en Freek

Miskramen

Dee en lover Lars hebben een veelbewogen periode achter de rug. Afgelopen november maakte de influencer bekend dat ze drie miskramen heeft gehad. "2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico’s, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad, waaronder een buitenbaarmoederlijke zwangerschap", vertelde Dee. Begin dit jaar maakten de twee vervolgens bekend opnieuw in verwachting te zijn. "September 2022", schreven ze toen bij de bekendmaking.

Bron & Beeld: Instagram, BrunoPress

Showbizz
  • ZANDFOORT, 28-02-2022 , Circuit Zandvoort Viaplay is in Nederland per 1 maart 2022 beschikbaar. Mensen kunnen pas vanaf die dag een abonnement aanschaffen, bijvoorbeeld om de Formule 1-races te kijken. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Dee van der Zeeuw en haar vriend Lars Gerbrands