Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Nikkie de Jager showt trouwoutfit

Wat blijkt: Miss Tutorials liep gewoon op sneakers naar het altaar!

European premiere for HOUSE OF THE DRAGON

Nikkie de Jager stapte afgelopen week in het huwelijksbootje met haar vriend Dylan Drossaers. De beautygoeroe maakte het heugelijke nieuws via Instagram bekend en deelt nu ook ein-de-lijk de details van haar wedding dress en outfit. En wat blijkt: Miss Tutorials liep gewoon op sneakers naar het altaar!

Getrouwd

“06-09-2022 💍 Mr. & Mrs. Tutorials 👩🏼‍❤️‍👨🏼”, liet het pasgetrouwde koppel deze week weten op hun Instagram, gevolgd door wat romantische foto’s van deze bijzondere dag. “Ik kan niet wachten om volgende week meer met jullie te delen”, vervolgde de visagiste. Nou Nikkie, wij ook niet! Gelukkig heeft ze nu eindelijk meer details losgelaten over de bijzondere dag.

Outfit

Ze deelt namelijk een video van haar prachtige jurk. "The dress!", schrijft ze erbij. De jurk is ontworpen door Viktor & Rolf, en de schoenen? Dat zijn gewoon een paar witte sneakers. Nikkie belooft ook komende week nog meer details over haar wedding day naar buiten te brengen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Volgers van Nikkie vinden de jurk in ieder geval prachtig. "Nikkie this dresss….. you look BEAUTIFUL", schrijft een volger. En: "Stunning🥰", reageert Davina Michelle. Helemaal mee eens!

Verloofd

Het gelukkige koppel is sinds 2019 verloofd, en had al een langere tijd trouwplannen. Jammer genoeg werd dit steeds uitgesteld door de corona-pandemie. Toch bleven de twee lovebirds happier than ever, zo leek het op hun Instagrampagina’s. Een uitgestelde bruiloft mag de pret én de liefde dus zeker niet drukken.

Wij wensen Nikkie en Dylan a.k.a. Mr. & Mrs. Tutorials heel veel liefde en geluk samen en kunnen niet wachten op meer kiekjes van de bruiloft!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 11-08-2022, Beurs van Berlage European premiere for HOUSE OF THE DRAGON in the Beurs van Berlage in Amsterdam. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto / On the photo: Nikkie de Jager