Nikkie de Jager deelt details van emotioneel huwelijksaanzoek

Ook licht ze een tipje van de sluier op over haar wedding glam.

Nikkie de Jager staat als eerste trans vrouw ever op de cover van het trouwmagazine The Knot. Hierin vertelt ze openhartig over haar coming-out en het bijzondere huwelijksaanzoek van grote liefde Dylan Drossaers.

Foto voor the gram

In augustus 2019 ging Dylan op één knie voor Nikkie in het prachtige Italië, waarna de queen of beauty enkele prachtige kiekjes van het bijzondere moment op haar Instagram deelde. In een interview met The Knot vertelt ze nu uitgebreid over het huwelijksaanzoek.

“Dylan en ik waren op vakantie naar Puglia in het zuiden van Italië en we gingen naar een prachtig hotel. Het was gewoon verbluffend en wanneer ik op reis ga, probeer ik altijd een perfecte foto voor the gram te krijgen. Dat wilde ik graag doen op een prachtige trap daar”, begint Nikkie haar verhaal.

‘Lieve Nikkie’

Het was duidelijk: die foto op de trap moest en zou er komen. Maarre, wat de beauty guru niet wist, was dat Dylan daar nog iets anders van plan was. “Dylan vertelde dat hij ook op de foto wilde. Dus ik begon foto’s van hem te maken, maar hij bewoog maar niet en stond op tien foto’s hetzelfde”, kan Nikkie zich nog goed herinneren.

Op een gegeven moment vroeg haar boyfriend haar om iets achter haar op te pakken. “Toen ik me omdraaide, zat hij op één knie. En mijn favoriete moment is dat het begon met ‘Lieve Nikkie’, en toen namen de emoties het over en verstond ik geen woord meer. Het eindigde met: ‘Wil je mijn vrouw zijn?'” Awh!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Wedding glam

Als we naar één ding benieuwd zijn, is het wel hoe Nikkie haar make-up voor haar grote dag gaat doen. “Het zal wel een beetje kleurrijk worden, maar ik ben ook all about the glam. Dus denk aan kleine diamantjes op mijn gezicht”, verklapt de beauty guru. “Maar ik wil ook wel een beetje voorzichtig zijn, want ik zal voor altijd terugkijken op deze foto’s – dus de make-up moet perfect zijn. Dus ik denk dat het beter is om het classy te houden”, aldus Nikkie, die uiteraard zelf haar wedding glam gaat doen.

Voor een subtiele look gaat Nikkie absoluut niet, want volgens haar gaat de trouwjurk ‘heel veel jurk’ zijn. “De moeilijkste uitdaging was zeker weten de jurk. Er hangt zoveel van af”, vertelt ze over de wedding dress die ze zelf aan het ontwerpen is. “Je moet een designer vinden waar je goed mee klikt, iemand die je vertrouwt.” Wij zijn héél benieuwd!

Bron: People, Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws