Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: Bachelorette Sylvia Geersen zit nog steeds vast aan ex-man

'Hij wil dat niet, hij wil mij terug', liet Sylvia weten.

Vorige week werd eindelijk duidelijk wie de nieuwe Bachelorette gaat worden. Niemand minder dan Sylvia Geersen neemt de 'rozen' over van voormalig Bachelorette Gaby Blaaser. Maar wat blijkt? Sylvia blijkt nog getrouwd te zijn in Mexico met haar (ex-)man! Wait, what?

Scheiding

In 2016 gaven Sylvia en haar toenmalige geliefde Regilio het ja-woord aan elkaar in het prachtige Mexico. Een kleine anderhalf jaar later, vroeg Sylvia alweer een scheiding aan. Toch blijkt het allemaal wat ingewikkelder te liggen, want Regilio weigert tot op heden te tekenen voor de scheidingspapieren. Oh no!

"Hij wil dat niet, hij wil mij terug", vertelde de Bachelorette afgelopen december in Ranking The Stars. "Hij is een psycho die nog altijd de schijn ophoudt dat we nog steeds samen zijn." Gelukkig hoeft Sylvia zich geen zorgen te maken over haar 'burgerlijke staat' in Nederland. "Ik heb het nooit legaal gemaakt in Nederland, dus alleen als ik in Mexico ben, ben ik getrouwd", liet ze weten.

Instagramberichten

Toch doet Regilio net alsof zijn neus bloedt, en post hij regelmatig nog wat foto's en Stories van de twee op zijn Instagramaccount. Enne, de captions onder zijn posts liegen zeker niet over zijn gevoelens voor de kersverse Bacherlorette. "Ik trouwde met de liefde van mijn leven. De liefde voor mijn vrouw komt niet van deze wereld, maar van de hemel daarboven", schreef hij onder andere onder één van zijn vele Instagramberichten. Hmm...

Bron: Shownieuws, Instagram (@rogelio_castro_martinez) | Beeld: Brunopress, Instagram (@rogelio_castro_martinez)