Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geordie Shores Sophie Kasaei showt resultaat borstverkleining

"Het gevoel dat ik nu heb is het waard", aldus de Geordie.

"Nooit meer rugpijn en nooit meer boobtape!", schrijft de 32-jarige Geordie Shore ster Sophie Kasaei enthousiast onder haar Instagrambericht. De Geordie heeft een borstverkleining ondergaan wegens veel rug- en schouderpijn. De ster kan haar geluk niet op en vind dat het het allemaal waard was. Thankfully!

Mislukte plastische chirurgie

De Geordie Shore meiden staan naast het spraakmakende programma, ook bekend om de vele (mislukte) plastische chirurgie. Zo is Geordie0collega Chloe Ferry recent in het nieuws gekomen met haar mislukte fox-eye treatment en heeft collega én nichtje Marnie Simpson naar eigen zeggen haar hele look 'geruïneerd' door het verpesten van haar natuurlijke liplijn door middel van lipfillers. Aiii...

Het is het waard

Gelukkig voor Sophie heeft het goed uitgepakt, zo laat ze op Instagram weten. "Een borstverkleining was geen makkelijke beslissing en het herstel was ook zeker niet makkelijk, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Geen rug- en schouderpijn meer en ook geen boobtape meer!", grapt de 32-jarige beauty. De Geordie vervolgt: "Alle borsten en lichamen zijn mooi, maar dit was mijn eigen persoonlijke beslissing na jaren nadenken en lijden aan ernstige pijn in mijn rug en nek." Ouch! De foto van het resultaat bekijk je hier.

Onderzoek

Wellicht is de verandering niet direct te zien voor haar Instagramvolgers, maar de Geordie vertelt dat ze van een E cup, naar een kleine cup C is gegaan. Wait what? Wow! Natuurlijk weet de beauty dat een operatie niet altijd goed gaat en mis kunnen gaan - zij en haar collega's zijn er immers het levende bewijs van. Zo laat ze weten op haar Instagram dat er een paar dingen zijn die je moet onderzoeken voordat je een borstverkleining wil ondergaan.

"Als je een borstverkleining overweegt, zorg er dan voor dat je je onderzoek doet. Dit soort ingrepen zijn niet geschikt voor mensen met een zwak hart. Maar het gevoel wat ik nu heb, is het waard", aldus Sophie.

Bron & beeld: Brunopress, Instagram (@sophiakasaei)