Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Katja Schuurman hoeft niet samen te wonen met vriend: 'Tijd nodig voor mezelf'

'Ik denk eigenlijk niet dat dat de ideale vorm is voor mij'.

Premiere Costa 2

Katja Schuurman is alweer een paar maanden samen met vriendlief Niek SchrijvershofAfgelopen juli maakte Katja bekend weer een relatie te hebben en nu gaat ze verder in op eventuele toekomstplannen met haar nieuwe lover.

Nieuwe vriend

Afgelopen juni liet Katja in de podcast Schuurman & Spigt ruimen op al weten dat er een special someone in haar leven is. “De lente draagt zeer zeker bij aan mijn vrolijke gemoed en ook het feit dat ik een aantal heel leuke dagen heb mogen doorbrengen met een leuke jongeman”, vertelde ze daarin enthousiast. Want nu ze weer vlinders in haar buik heeft, lacht het leven haar weer toe. “Toch opvallend hoe anders je wereld eruitziet als je gemoed vrolijk is. Nu heb ik een roze bril op en alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit.” In juli stelde de actrice Niek vervolgens voor aan haar volgers.

Ibiza

In een nieuwe aflevering van podcast Schuurman & Spigt, vertelt Katja over hoe het nu gaat met haar relatie en of ze bijvoorbeeld al plannen heeft om samen te wonen. Niek woont in Ibiza en daarom hebben hij en Katja een lange afstandsrelatie. Deze zomer verbleef hij kort in het huis van Katja, terwijl de actrice heerlijk met dochter Sammie aan het rondreizen was. Nu de vakantie voorbij is, is Niek weer teruggevlogen naar Ibiza en dat vindt Katja stiekem 'best wel heel erg lekker', zo vertelt ze.

Traditionele relaties

Ze vervolgt dat ze daarom ook nog niet zo goed weet of ze samenwonen met Niek in de toekomst wel ziet zitten. "Ik heb heel erg zitten na te denken. Ik heb de traditionele vorm van een relatie al op allerlei manieren uitgeprobeerd. Trouwen, samen leven, een kind. (...) Ik denk eigenlijk niet dat dat de ideale vorm is voor mij." Daarom vindt Katja het wel prima dat Niek op Ibiza woont. "Ik heb best wel behoefte en tijd nodig voor mezelf", stelt ze.

Wel is ze er heilig van overtuigd dat ze echt alleen dol is op Niek, en dat monogamie het beste voor haar is. "Wat mij betreft wel een relatie met één iemand, maar niet de hele tijd op elkaars lip."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Showbizz
  • AMSTERDAM, 22-04-2022, Pathe Tushinski Premiere Costa 2 een nieuwe zomerse feelgoodfilm die zich afspeelt rondom de discotheek Costa in Lloret de Mar. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst OP de foto: Katja Schuurman