Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: concerten Justin Bieber in 2023 onzeker

De zanger kampt met fysieke en mentale problemen als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt.

Oh no! Beliebers die dit jaar naar één van Justin Biebers concerten zouden gaan, worden helaas met de neus op de feiten gedrukt. De 28-jarige zanger heeft op zijn Instagram laten weten dat hij voorlopig geen optredens gaat geven wegens fysieke en mentale problemen, en dus ook zijn wereldtour cancelt.

Herstellen

De zanger kampt met fysieke en mentale problemen als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt, waar hij eerder dit jaar aan leed. Het virus zorgde voor verlamming aan een deel van zijn gezicht, waardoor de zenuwen in zijn oor werden aangetast. Toch ging het de betere kant op met de zanger en hervatte hij zijn optredens rond eind juli dit jaar.

Unfortunately voor alle fans, heeft de zanger besloten om rustig te herstellen, and we get that! Justin realiseerde zich na een recent optreden in Brazilië pas hoe slecht hij er eigenlijk nog aan toe was. "De uitputting overviel me", liet hij weten op Instagram. "Ik heb tijd nodig om uit te rusten en aan te sterken."

Lieve reacties

Onder de announcement post barst het van de lieve reacties. Zo reageert vrouw Hailey Bieber met "🤍 love you", en vrienden en fans met "WORLD CHAMPION LOVE YOU", "Rest my boy, love you so much", "Love bro ❤️", en "Feel hugged by all of us Beliebers who love you. You'll be fine! 🙏🏻🤍." Of de de zanger in 2023 zijn wereldtour weer door gaat zetten is nog onzeker, but health and safety first. Feel better Justin!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram (justinbieber)