Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells: Nikkie de Jager is getrouwd!

It's official: Mr. & Mrs. Tutorials!

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials en fiancé Dylan Drossaers hebben elkaar vandaag ein-de-lijk het jawoord gegeven! De prachtige kiekjes op Instagram lichten een tipje van de sluier op, en wij kunnen niet wachten om meer te zien!

Mr. & Mrs. Tutorials

"06-09-2022 💍 Mr. & Mrs. Tutorials 👩🏼‍❤️‍👨🏼", laat het pasgetrouwde koppel weten op hun Instagram, gevolgd door wat romantische foto's van deze bijzondere dag. "Ik kan niet wachten om volgende week meer met jullie te delen", vervolgt de visagiste. Nou Nikkie, wij ook niet!

Lovebirds

Het gelukkige koppel is sinds 2019 verloofd, en had al een langere tijd trouwplannen. Jammer genoeg werd dit steeds uitgesteld door de corona-pandemie. Toch bleven de twee lovebirds happier than ever, zo leek het op hun Instagrampagina's. Een uitgestelde bruiloft mag de pret én de liefde dus zeker niet drukken.

Liefdevolle felicitaties

In de comments regent het van de liefdevolle felicitaties. "Omg YESSSS🔥❤️", reageert Holly-Mae Brood onder de foto van de newlyweds. Anderen reageren met "Omgggg congratulations!! 🥰🫶🏼", "Gefeliciteerd lieverds!! ❤️❤️", Omg so so so happy for you 💝🎉" en "I swear I’m not crying right now 😭😭 I’m so happy for you 🥰🥳."

Wij wensen Nikkie en Dylan a.k.a. Mr. & Mrs. Tutorials heel veel liefde en geluk samen!

Bron & beeld: Brunopress, Instagram (nikkietutorials)