Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ben jij een Weegschaal? Dan is vandaag je lucky day

De sterren voorspellen!

Of je nu je prins(es) op het witte paard tegen het lijf loopt in de supermarkt of een giga-compliment hebt gekregen van je baas: het kan je kleine of grote geluksmomentjes bezorgen. In Grazia bespreken we per sterrenbeeld op welke datum er een geluksdag op de planning staat. Vandaag is het de beurt aan de Weegschaal!

7 september

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan hoef je niet lang meer te wachten tot er een beetje geluk jouw kant op komt waaien. Vandaag, 7 september, is het namelijk jouw geluksdag! En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen.

Weegschaal: 23 september - 22 oktober

Communicatieplaneet Mercurius staat tot eind september in jouw teken en gaat rond 10 september retrograde (terug) lopen. Dat kan wijzen op veranderingen in vriendschappen en relaties. Je ontmoet interessante nieuwe mensen of je zet juist een streep onder een bepaald contact. Schiet hier niet te veel van in de stress, maar heb vertrouwen dat dit op de lange termijn het beste voor je is. Wil je solliciteren, doe dat dan vóór 10 september. Na deze datum gaat het namelijk een stuk moeizamer.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Gossip Girl