Aha! Dit is jouw lucky number volgens je sterrenbeeld

Dit getal zegt ook meteen iets over je persoonlijkheid.

Of je nou een lotnummer moet kiezen, altijd hetzelfde getal gebruikt bij het instellen van een wachtwoord of een bepaalde trouwdatum prikt – veel mensen hebben een nummer dat een speciale betekenis voor hen heeft. Maar komt jouw lucky number ook overeen met je sterrenbeeld? Dít is jouw geluksgetal volgens de sterren.

Steenbok (22 december – 19 februari)

Ben jij een Steenbok? Dan kun je 8 je geluksgetal noemen. Jouw lucky number wordt vaak in verband gebracht met de planeet Saturnus, die staat voor weelde, rijkdom en kracht. Grote kans dat 8 augustus jouw lucky day is.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen onder ons kunnen het getal 11 hun lucky number noemen. In de numerologie staat dit getal bekend als een symbool van innerlijke kracht en een groot inlevingsvermogen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Het geluksgetal van Vissen is de 3. Een ‘gezellig’ nummer, dat betekent dat je optimistisch, vrolijk, creatief en sociaal bent. Zit het leven soms tegen? Dan geef je niet op, want je wat dat driemaal altijd scheepsrecht is.

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen, opgelet! Jullie geluksgetal is de 9. Dit nummer wordt in verband gebracht met Mars, een planeet die staat voor moed, kracht en onafhankelijkheid.

Stier (20 april – 20 mei)

Het lucky number van de Stier is de 6. Dit is trouwens ook het getal dat bij de planeet Venus hoort. En yes, dat betekent dat jij een romantische ziel bent. Een datum als 6 juni zou weleens heel goed kunnen uitpakken voor een eerste date, als we de sterren mogen geloven…

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Ook Tweelingen hebben een geluksgetal dat verbonden is met een planeet. Het gaat om het nummer 5 en de planeet Mercurius. Die staan voor charisma, vrolijkheid en flexibiliteit.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Ben jij in de zomertijd geboren en heb je het sterrenbeeld Kreeft? In dat geval is 2 jouw lucky number. Dat heeft alles te maken met de symbolische betekenis van dit getal. De twee staat voor zorgzaam, behulpzaam en gevoelig. Eigenschappen die heel goed bij jouw sterrenbeeld passen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als jouw sterrenbeeld Leeuw is, lees je ongetwijfeld vaak in je horoscoop dat je krachtig en zelfstandig bent. Jouw geluksgetal is dan ook de 1, het nummer dat staat voor leiderschap, onafhankelijkheid, vastbeslotenheid en zelfvertrouwen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Net als Tweelingen heeft de Maagd het getal 5 als geluksgetal. Naast flexibiliteit en goede sociale vaardigheden staat dit nummer ook voor nieuwsgierigheid, een scherpe geest en een grote waardering voor al het mooie dat het leven te bieden heeft.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Om de Weegschaal in balans te houden, heeft dit sterrenbeeld uiteraard een even getal als lucky number, namelijk de 6. Dit nummer staat voor betrouwbaarheid, maar ook voor afhankelijkheid.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen, your attention please. Grote kans dat jij veel geluk hebt om 9 uur ’s ochtends, op de negende van de maand, of als je op bioscoopstoeltje nummer negen zit… Je raadt het al, 9 is jouw lucky number. In de numerologie staat dit getal voor motivatie, het stellen (en bereiken) van doelen en leergierigheid.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Ook de Boogschutter voelt zich snel aangetrokken tot geluksgetal 3. In de sterren staat geschreven dat je grappig, inspirerend en levenslustig bent. Het getal 3 wordt bovendien in verband gebracht met de planeet Jupiter, een symbool van succes, wijsheid en geluk. Als dát geen lucky number is!

Bron: Girlscene, Numerology, Express.co.uk | Beeld: iStock

 

Laatste nieuws